Walra Body & Soul Shower Foam!

Het is belangrijk dat je tijd voor jezelf maakt, gewoon even lekker ontspannen en waar kan dat het beste? Inderdaad, in de badkamer! Helaas hebben wij geen bad meer, maar dat maakt mij niet uit sinds ik de shower foams heb ontdekt, want alsnog waan ik mij in de hemel met de Walra Body & Soul Shower Foam!

Walra Body & Soul Shower Foam

Walra Body & Soul Shower Foam

Dit zijn verpakkingen die je graag ziet in je badkamer, vooral door hun verfrissende uitstraling dankzij de witte layout met zilveren accenten die de bus doen versieren. Op de achterkant verschijnen de ingrediënten en zodra je de houder onderdruk zet verschijnt het product. Het Nederlandse merk verstuurt alleen in Nederland en naar België, wat inhoud dat het merk dierproefvrij is!

Walra Body & Soul Shower Foam

Shower foams, ik houd ervan! Het liefst heb ik ze in tien liter vaten, zodat ik mijzelf er letterlijk en figuurlijk in kan verdrinken, want de structuur voelt zalig. Het doet mij denken aan hemelse wolken die je huid doen omhelzen, want ook de Walra Body & Soul Shower Foam geeft mij dat idee. Zacht, fluweelachtig, maar toch heel luchtig.

Walra Body & Soul Shower Foam

Van mierzoete geuren tot aan de zwaardere varianten, maar ik spring ook zo over naar iets fris zoals dit pareltje. De geur doet mij denken aan wasgoed, gewoon gewassen beddengoed op een koude morgen met het ramen open, zodat je de koele buitenlucht inhaleert. Ja, zalig en vol aroma!

Walra Body & Soul Shower Foam

Walra Body & Soul Shower Foam

Zodra je wat druk uitvoert op de dop verschijnt er een dot aan schuim wat meteen enorm groeit, hierdoor heb je weinig van de shower foam nodig, aangezien het lekker foamy is! Het schuimt niet echt op de huid, wat vaak een goed teken is, omdat er dan minder rotzooi in zit. De Walra Body & Soul Shower Foam bevat namelijk natuurlijke mineralen en zouten!

Walra Body & Soul Shower Foam

Wist je trouwens dat de flacon geen drijfgas bevat – gas wat in de bus zit zodat je het eruit kunt spuiten – maar gewoon lucht? Hierdoor is het product milieuvriendelijker. Naast de zalige douchefoams hebben zij ook shampoos, geurkaarsen, maar ook body butters en meer!

De Walra Body & Soul Shower Foam van 200 ml is verkrijgbaar bij de Badkamerstore.nl voor €8,95!

Kon jij Walra al? En heb je weleens bij de webshop besteld?


One Comments

  • Manon

    23/02/2018

    Nee, van dit merk had ik nog niet gehoord en ben gelijk even gaan kijken want de flacons zijn zo mooi om te zien vooral in mijn nieuwe witte badkamer!
    En ik ben gek op zoete geurtjes dus ben ik even gaan kijken, het is wel even zoeken op de website maar als je op Walra gaat zoeken dan kom je er wel.

    Reply

Geef een reactie