Patty Brard Meets Cynthia!

Zij zette de basis van de reality series van Nederlandse bodem waar niet werd gecensureerd, er geen blad voor de mond zat en gewoon ongegeneerd werd geleefd. Roken, drinken en gewoon lekker leven! Van zangeres tot presentatrice, want inmiddels is ze al in ontzettend veel programma’s verschenen van de bitch in Ranking the Stars tot de lieve, zorgzame moeder in Vier handen op één buik, Patty Brard Meets Cynthia!

Patty Brard

Mijn huid en de winterperiode + mijn ouderdomsrimpels is geen goede combinatie, waardoor ik besloot geen oogprimer te gebruiken, maar wel de Etos Aftershave Balsem, zodat mijn foundation uitstekend bleef zitten. Eerst de wenkbrauwen invullen met de INGLOT Eyeshadow 342 gecombineerd met de NYX Tinted Brow Mascara om vervolgens het weer te corrigeren en perfectioneren met de NYX Mineral Stick Foundation Light.

Patty Brard

Patty Brard

Patty Brard

Omdat ik aan de slag ging met bruintinten wilde ik toch een veilige basis aan leggen met de Pearl oogschaduw van Makeup Obsession, zodat ik het op een rustig tempo kon vervagen tot smokey eyes. Twinkle uit de ColourPop Dream St. Palette blende ik hoog in de crease gevolgd door de NYX Pigment Mocha die ik ook naar het ooglid haalde voor de juiste hoeveelheid shimmer.

Patty Brard

Patty Brard

Patty Brard

Over naar de Morphe Brushes 35OS Palette voor een boomstambruine oogschaduw die ik depte over het NYX Jumbo Pencil French Fries, want er komen geen winged eyeliners aan te pas, maar een subtiel randje langs de bovenste wimperrand. De donkere kleur liet ik ook doorlopen de outer v in voor meer definitie in de buitenste ooghoeken. Een zachte zandkleur die ik met mijn vingers in de binnenste hoeken van mijn ooglid veegde, zodat ik met de ColourPop Super Shock I <3 This mijn ooghoeken kon oplichten!

Patty Brard

Patty Brard

Patty Brard

Met wat van de boomstambruine oogschaduw onder de ogen en een hint van Mocha wilde ik de waterlijnen toch wat meer accentueren. Het had een tikkeltje meer power nodig en daarvoor bracht ik een subtiele schaduw aan met de Max Factor Masterpiece High Precision Liquid Liner Chocolate. Wimpers krullen, voorzien van een laagje Urban Decay Troublemaker Mascara en een setje van de Primark nepwimpers Full Look die ik natuurlijk vastplakte met de DUO Lash Glue in DarkTone.

Patty Brard

Patty Brard

Niet teveel poespas, maar een natuurlijke gezichtsmake-up en daarvoor moest ik even bij mij de chaos uitvlakken met de Max Factor Miracle Match Foundation. Voor het grovere werk pakte ik de L.A. Girl HD PRO Conceal in Porcelain erbij, poederde alles af met de talkpoeder van de Kruidvat en contourde mijn jukbeenderen terug met de NYX Love Contours All Palette. Voor de appels van mijn wangen koos ik voor de abrikooskleurig uit de NYX Sweet Cheeks Palette en dook voor de juiste perzikkleurige glow in de Sleek Solstice Highlighting Palette!

Patty Brard

Een lipstick of lipgloss die wat naar de bruinige kant neigt is en blijft een risico bij mij, omdat mijn ondertoon vaak roet in het eten gooit. Vandaar dat ik deze lipgloss nooit heb gereviewd, ontzettend zonde, omdat het een absolute parel is! Het gaat om de DA Super Shiny Lipgloss nummer 401.

Patty Brard

Oh jongens, wat kan ik altijd om haar gieren, maar gewoon tranen over mijn wangen en bulderen van het lachen. Zij is zo zichzelf, zo’n lief mens en haar opmerkingen, geweldig. Daarnaast vind ik Patty er schitterend uitzien, leuke outfits, maar vooral haar make-up en hairdo’s zijn gorgeous!

Wat vind jij van Patty Brard? En kijk jij Vier handen op één buik?


2 Comments

 • Kees

  24/02/2018

  Het is echt een hele mooie look geworden, en Patty is gewoon een moordwijf!

  Reply
 • Irma

  01/03/2018

  Fantastisch mens!
  Als ik dit zie, word ik er weer aan herinnerd dat ik vaker lipgloss moet dragen. Looks so good!

  Reply

Geef een reactie