Last week, I was thankful for.. #195

2018 staat volledig in het teken van kunst, want het ene na andere komt op mijn pad. De mooiste dingen verschijnen, mijlpalen worden bereikt en nog meer schilderijen worden gecreëerd. De inspiratie vloeit rijkelijk uit mijn handen, waardoor ik deze week voornamelijk in mijn ‘atelier’ heb doorgebracht. Ja, mijn schilderkamer in huis, haha! En als ik daar niet was te vinden, werkte ik druk aan het nieuwe project voor in mijn Etsy shop. Heerlijk mijn ding kunnen doen, vooruitwerken voor de website en tijd spenderen met la familia. Good day thankful 195!

Thankful 195

Koppen groene thee drinken – G-Eazy Mom’s red velvet cupcakes – Urban Decay Kirsten Leanne Kaleidoscope Dream – behind the scenes aan mijn blog werken – Beste Kijkers – vooruitwerken – zure kiwi’s – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Mannequin – kijken van vlogs van Martine en Willemijn thrift shoppen – ASMR – spotten van sterrenstelsels en de halve maan – good makeup days – vooruitgang boeken in mijn herstelproces – beantwoorden van comments – A$AP Rocky – kijken van series – publiceren van mijn eerste digital print! – gyoza – schilderen – Temptation Island – de open haard – publiceren van een nieuwe kunstvideo – sporten – Mom’s homemade kaasplank – mijn trui van G – Jeffree Star Skin Frosts – The Opposites – vers fruit – documentaires bingewatchen – maken van nieuwe goodies voor in mijn Etsy shop – drankjes doen met Naab – Oasis – Utopia bingewatchen – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Unicorn Blood – Pinterest – achter de schermen klussen aan mijn Etsy shop – Bob’s Burgers – mijn naamketting – nieuwe album van Josylvio – complimenten over mijn kunstwerken – krullen van mijn haar – werken aan een nieuwe, maar kleine expo – RY X luie zondag – Netflix – tijd spenderen met de fam – sushi – weekendje vrij hebben!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • ThomasXXXX.

  26/02/2018

  I am very thankful this week for:
  Thrift shopping i love it!!!!
  XxxxXXXXxxxx.

  Reply
 • Jeroen.

  26/02/2018

  Blij dat je je deze week wat beter voelt!

  Reply
 • Irma

  01/03/2018

  Ahhh wat een goede week! <3

  Reply

Geef een reactie