FOTD: Aged blood.

In mijn make-up looks als in mijn schilderijen zie je een patroon qua kleurkeuzes, want de regenboogtinten zijn hotter dan hot als het op mijn kunst aankomt, terwijl ik graag bij de aardetinten wil rondhangen als het op de kleur van mijn oogleden aankomt. Het combineert makkelijk, laat blauwe ogen nog meer spreken en zeg nou zelf, een aardetinten make-up look is nooit verkeerd!

aardetinten make-up

aardetinten make-up

FACE:
NYX Professional Makeup Honey Dew Me Up Primer
NYX Professional Makeup Mineral Stick Foundation Light
NYX Professional Makeup Sweet Cheeks Blush Palette
NYX Professional Makeup Love Contours All Palette

aardetinten make-up

aardetinten make-up

aardetinten make-up

Max Factor Miracle Match Foundation Naturel
L.A. Girl HD PRO Conceal Porcelain
Kruidvat Talkpoeder
Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess

aardetinten make-up

aardetinten make-up

aardetinten make-up

EYES:
Bellàpierre oogpotlood Black
Makeup Obsession Eyeshadow Pearl
INGLOT Eyeshadow 342 (=wenkbrauwen!)
NYX Professional Makeup Tinted Brow Mascara Espresso
ColourPop Dream St. Palette

aardetinten make-up

aardetinten make-up

aardetinten make-up

Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess
Urban Decay Kaleidoscope Dream Eyeshadow Palette
Urban Decay Troublemaker Mascara + Etos wimperkrultang
Primark nepwimpers Sultry + DUO Lash Glue Dark-Tone

aardetinten make-up

aardetinten make-up

aardetinten make-up

LIPS:
Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Unicorn Blood

aardetinten make-up

aardetinten make-up

aardetinten make-up

aardetinten make-up

Mijn liefde voor de Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Unicorn Blood is ontzettend groot, waardoor ik het liefst de kleur dagelijks draag, maar hey, je moet variëren. SAID NO ONE EVUR, HAHA! Vandaar dat er een passende ooglook bij moest komen, maar jongens. Kijk er nou effies naar, wat een parel! Zo mooi mat, laat mijn lippen voller lijken, blijft uren zitten en mijn gele ondertoon wordt de kop in gedrukt. Ja, alleen maar liefde!

Wat is jouw favoriete aardetinten make-up look?


4 Comments

 • Anita

  27/02/2018

  Een van mijn favorieten kleuren van Jeffree Star.

  Reply
 • femketje

  27/02/2018

  Yaaaaas ik hou hier van ♡

  Reply
 • Elly

  27/02/2018

  Dit is echt een super mooie look.

  Reply
 • Irma

  01/03/2018

  Waaaauw zo sexy!
  I love it!

  Reply

Geef een reactie