Ben Nye Lumière Stack Brilliants!

Iedereen is de winterse periode alweer zat, maar je Koning niet, want schaatsen buiten op natuurijs of niet, ik haal de zomer in huis met de extravagante Ben Nye Lumière Stack Brilliants! Vrolijke, energieke kleuren voor de regenboogliefhebbers onder ons, de daredevils of de dames en heren die opzoek zijn naar wat nieuws!

Ben Nye Lumière Stack Brilliants

Ben Nye Lumière Stack Brilliants

Van dit soort verpakkingen wordt menig man gelukkig, aangezien je ze met gemak op elkaar kunt stapelen, vandaar de naam de Ben Nye Lumière Stack Brilliants! Het bespaart veel ruimte in je make-up collectie of in je make-up koffer als je een visagist(e) bent. Transparant, van plastic en verkrijgbaar in individuen met de naam Ben Nye Creme Color als de gehele reeks van vijf kleuren.

Ben Nye Lumière Stack Brilliants

Ben Nye Lumière Stack Brilliants

Ben Nye Lumière Stack BrilliantsKijk trouwens hoe anders Royal Purple eruit ziet, nadat ik de swatches had gemaakt!

Het gaat om een romig product waardoor ze uitstekend kunnen dienen als oogschaduws basissen, zodat de tinten nog meer zullen spreken, maar ook is het mogelijk om ze gewoon zonder iets eroverheen te dragen. Pas op, je hebt dan wel kans op creasing. Dankzij de creamy structuur is het eenvoudig om de Ben Nye Lumière Stack Brilliants te blenden, maar ook de kleur opbouwen is een optie.

Ben Nye Lumière Stack Brilliants

Ben Nye Lumière Stack Brilliants

Ben Nye Lumière Stack Brilliants

Vijf basiskleuren waarmee je aan de slag kunt, de hoeveelheid kun je vermenigvuldigen door ze met elkaar te mengen, waardoor er nog meer kleurrijke varianten ontstaan. Het creamy product bevat een subtiel shimmertje, een rijke pigmentatie en het allerbeste van Ben Nye is, is dat zij niet op dieren testen en een dierproefvrij special effects merk zijn!

Ben Nye Lumière Stack Brilliants

Ben Nye Lumière Stack Brilliants

Ben Nye Lumière Stack Brilliants

Ben Nye Lumière Stack Brilliants

Ben Nye Lumière Stack Brilliants

Ben Nye Lumière Stack Brilliants

De swatches van de Ben Nye Lumière Stack Brilliants van links naar rechts:
Royal Purple = Diepe paarstint
Jade = Klavergroen
Cosmic Blue = Heldere luchtblauw
Azalea = Donkere magenta, shimmer
Sun Yellow = Warme gele zonsondergang kleur, shimmer

Ben Nye Lumière Stack Brilliants

Het is een hebbedingetje die je leuk kunt combineren in make-up looks voor als je van een pop of colour houdt, opzoek bent naar extravagante oogschaduws basissen om bijvoorbeeld kleurrijke oogschaduws te laten spreken, of de knallende highlighter die niet tot zijn recht wilt komen. Ben je niet zo dol op de felle kleuren? Geen zorgen, er bestaat namelijk ook nog een metallic variant, denk aan zilver, brons, maar ook goud en meer!

De Ben Nye Lumière Stack Brilliants is verkrijgbaar bij MakeupMania voor $30(€24,50). Pas op voor invoerkosten!

Ben jij bekend met het merk Ben Nye?


5 Comments

 • Anita

  28/02/2018

  Wauw, wat een kleuren hierdoor krijg je toch zin in de zomer, in ieder geval in de lente!

  Reply
 • janine

  28/02/2018

  wat een heerlijke kleurtjes

  Reply
 • Lieke

  01/03/2018

  Mooie kleuren. Ook handig dat je ze kan stapelen.

  Reply
 • Irma

  09/03/2018

  Wauw, wat een heerlijk vrolijke kleuren!
  Ik word er helemaal blij van!

  Reply

Geef een reactie