KIKO Super Colour Eyeliner in 100 Pearly White, 107 Blue Majorelle en 109 Pearly Purple Cranesbill!

Bij het spotten van een gloednieuwe KIKO MILANO in hartje Amsterdam moest ik even de winkel induiken om royaal te snuffelen tussen hun goodies, want niet alleen de Water Eyeshadow veroverde mijn hart, ook de glitter liner! Glitters, een eyeliner en dat allemaal in één heet namelijk de KIKO Super Colour Eyeliner!

KIKO Super Colour Eyeliner

KIKO Super Colour Eyeliner

Weet je wat ik zo gaaf vind van het dierproefvrije merk? Dat hun layouts en verpakkingen elegant ogen met een heuse simpelheid, maar toch iets klassieks door de gematteerde items. Ditmaal wat speels dankzij de kleuren die de eyeliner hulzen hebben gekregen, een vrij lange, puntige vilten applicator die zijn scherpte redelijk behoud gedurende tijd + droogt niet uit!

KIKO Super Colour Eyeliner

Het gaat om twee glitter liners, waarvan de paars genaamd 109 Pearly Purple Cranesbill een wat dekkende variant is, aangezien 100 Pearly White alleen dient voor het aanbrengen van een goede dosis witte glitters. Ideaal voor als je niet met losse glitters kunt werken, want hiermee breng jij jouw make-up look binnen no-time in de feestelijke sferen!

KIKO Super Colour Eyeliner

KIKO Super Colour Eyeliner

KIKO Super Colour Eyeliner

KIKO Super Colour Eyeliner

107 Blue Majorelle is daarentegen compleet het tegenovergestelde, want naast dat ze alle drie over een uitstekende pigmentatie beschikken, een volle dosis glitter, is de blauwe eyeliner vrijwel mat én dekkend als de neten! De KIKO Super Colour Eyeliner in het royal blue is opbouwen niet nodig, bij de anderen zou je dat op zich wel kunnen doen, alhoewel alleen de paars een duidelijke liner kan vormen, alhoewel deze niet zo intens zal zijn als de blauwe versie.

KIKO Super Colour Eyeliner

KIKO Super Colour Eyeliner

De swatches van de KIKO Super Colour Eyeliner van links naar rechts:
109 Pearly Purple Cranesbill = Dieppaars met blauwe glitters
107 Blue Majorelle = Royaal blauwe kleur, mat
100 Pearly White = Geen dekkende kleur, maar alleen een subtiel witte glitter

KIKO Super Colour Eyeliner

KIKO Super Colour Eyeliner

KIKO Super Colour Eyeliner

Het zijn multifunctionele eyeliners, omdat je met de wit ook glitters aan kunt brengen op je oogleden voor de sprankelende touch of in de ooghoeken, dat geldt ook voor de paars, deze zal wel wat donkerder uitvallen. Gelukkig staint de KIKO Super Colour Eyeliner niet, waardoor je het risico op verkleurde oogleden niet loopt!

KIKO Super Colour Eyeliner

KIKO Super Colour Eyeliner

Gedurende de dag brokkelt blauw niet af, deze blijft op zijn plek, geldt ook voor de paars, maar de wit gaat wat rullen, waardoor je op sommige momenten het er als het ware eraf kunt pellen. Niet altijd charmant, maar wel de waarheid, desondanks maak ik gebruik van de liner, vanwege de verfrissende witte glitters!

KIKO Super Colour Eyeliner

Ben je opzoek naar een knetterblauwe liner die menig man achterover doet slaan? Dan heb je die gevonden! De paarse variant is wat subtieler, maar de wit is toch echt alleen voor het aanbrengen van glitters waar je ze wilt hebben. Leuke budget eyeliners, helemaal omdat je er toch wat kanten mee op kunt!

De KIKO Super Colour Eyeliner is verkrijgbaar bij de KIKO winkel in de Kalverstraat van Amsterdam, maar ook hun webshop voor €6,95 per stuk!

Heb jij een eyeliner van KIKO? Of staan er nog liners op jouw wishlist?


4 Comments

 • Jessica J.

  01/03/2018

  Deze zien er goed uit, zeg! Jammer dat de witte gaat rullen. Ik heb net even op de site gekeken en wat zitten er mooie kleuren tussen! Jammer dat er hier in de stad geen KIKO zit.
  Trouwens, giiiirl, wings on fleek!

  Reply
 • Elly

  01/03/2018

  Dat is tenminste nog een voordelige prijs;-)
  Goed gespot dankjewel.

  Reply
 • Irma

  09/03/2018

  Die blauwe zijn echt stunninggg!
  Echt mooi als je even iets ‘bijzonders’ wil!

  Reply
  • CynthiaKoning

   12/03/2018

   Ja hé? Echt zo’n eyecatcher, ook mijn favoriet meteen!

   Reply

Geef een reactie