Geen Meets Cynthia, maar een persoonlijk artikel..

Vandaag geen zaterdagse Meets Cynthia, maar een persoonlijk artikel wat ik met pijn in mijn hart publiceer, want na bijna zeven jaar keihard werken aan mijn beauty blog staan er nieuwe veranderingen op het schema. Van nachten doorhalen om deadlines te killen met weinig slaap tot aan geen slaap met de #48UURLIVE naar het tegenovergestelde hiervan.

persoonlijk artikel

Nee, ik stop niet met bloggen. Heb ik dat overwogen? Ja. Waarom heb ik dat besluit niet genomen? Omdat ik nog steeds veel plezier beleef aan het schrijven van artikelen, het uitproberen van verschillende producten, maar ook het creëren van make-up looks zowel artistiek als nude en natuurlijk de special effects!

persoonlijk artikel

Een lange tijd was ik al aan het wikken en wegen, voornamelijk omdat er weinig schot zit in mijn herstelproces na de ziekte van Lyme. Hierdoor hakte ik enkele weken geleden de knoop door om uiteindelijk een punt achter mijn Engelstalig YouTube kanaal te zetten. Na 22,000+ abonnees en 15+ miljoen views op één van mijn best bekeken video werden ook de nieuwe richtlijnen mijn kanaal fataal. Special effects make-up wordt niet meer getolereerd, althans niet het bloederige gore gedeelte, my favorite!

Ik heb écht genoeg van het ziek zijn, het komt mijn strot uit. Als ik drie stappen vooruit doe, want er zit hier en daar verbetering in, kan ik ook zo’n tien stappen achteruit doen in één uur tijd. Het verloopt met enorme ups en downs. Op dit moment heeft mijn lichaam de juiste rust nodig, een betere lifestyle – HAHAHAHA, she getting old – en een gezond balans.

persoonlijk artikel

Daarnaast ben ik HEAD OVER HEELS met mijn kunstprojecten, het maken en verkopen van mijn schilderijen, zelfgemaakte sieraden en meer items die binnenkort zullen volgen. Langzaamaan wordt deze kant groter, waar ik meer tijd voor vrij maak, maar omdat ik beide draaiende wil houden werk ik deels aan mijn blog en deels aan mijn kunst.

Vandaar dat ik van gemiddeld zeven artikelen in de week terugschakel naar vier artikelen in de week, deze zullen gepubliceerd worden op de maandag, woensdag, vrijdag en zondag. De artikelen blijven hetzelfde, alhoewel de Meets Cynthia komt te vervallen, maar wel de gewone reviews, looks etcetera. Zelfde tijd, dat is om 01:00 uur in de nacht en als de klok weer wisselt om 02:00 uur Nederlandse tijd, zo kun jij in de ochtend, middag, avond of nacht lekker het artikel lezen op jouw gemak!

Snapchat overzicht 15

Het is een uitprobeersel voor de maand maart om te kijken of het werkt. Zo niet, dan zal ik nog meer aanpassingen uitvoeren, maar geen zorgen, daarvan breng ik je natuurlijk van op de hoogte! Hopelijk kan ik mij hierdoor meer focussen op beide projecten, meer rust vinden, werken aan mijn gezondheid en het allerbelangrijkste, kwaliteit blijven leveren!

Just so you know, ik houd van jullie allemaal en wil je graag bedanken voor al jouw support door de jaren heen, want het zijn er al een hoop, haha! Ook voor alle reacties, liefde die ik heb mogen ontvangen, steun en gekkigheid! Bedankt voor het maken van mijn blog, morgen verschijnt er geen artikel, maar aankomende maandag wel, tot dan!

Tot maandag!

x Cynthia

Laat mij gerust in de comments weten welke dagen jij het liefst artikelen leest voor eventueel in de toekomst!


11 Comments

 • Jona

  03/03/2018

  Ik lees het liefst een artikel wanneer het jou het beste uitkomt er een te schrijven zonder dat je gezondheid er aan onderdoor gaat. Jouw gezondheid gaat voor alles!

  Reply
 • femketje

  03/03/2018

  jaaaaa zo crappy met die nieuwe YT regels!
  doe wat goed voelt voor jou, je gezondheid gaat altijd voor <3

  Reply
 • Jesse

  05/03/2018

  Neem je rust dat is veel belangrijker!!

  Reply
 • Anita

  05/03/2018

  Goed dat je ook eens aan jezelf denkt ik ben met elk artikel blij!

  Reply
 • Jessica J.

  05/03/2018

  Jouw gezondheid komt natuurlijk op de eerste plaats. Goed dat je aan jezelf denkt! En boeh, ik wist helemaal niet dat dat niet meer mag van YT! Balen!

  Reply
  • CynthiaKoning

   12/03/2018

   Dankjewel dame, lief van je! Ja, ze hebben dat al een tijdje aan banden gelegd, maar de laatste tijd zijn ze mega streng, zo jammer!

   Reply
 • Irma

  09/03/2018

  Ik ben blij dat je nu zoveel tijd in je grote passie, kunst, stopt.
  Gewoon doen waar je zelf blij van wordt, want lezers blijven echt wel als ze zien dat jij plezier hebt in wat je doet!
  Keep your head up! <3

  Reply
  • CynthiaKoning

   12/03/2018

   Aw, superlief van je doll! Dat waardeer ik écht enorm! <3

   Reply
 • Pingback: Mijn laatste artikel.. – BEAUTY KONING

Geef een reactie