Last week, I was thankful for.. #196

Voor anderen kwam het waarschijnlijk als een schok, maar voor mijzelf niet, misschien dat ik uiteindelijk de knoop doorhakte. Na een lange tijd te hebben rondgelopen met het idee besloot ik van gemiddeld zeven artikelen in de week terug te schakelen naar vier. Het klinkt misschien raar, maar weet je hoe een last van mijn schouders afviel? It’s cray. Over gek gesproken, dat omschrijft afgelopen week perfect! Maandag dacht ik dat het zondag was, dinsdag ging mijn gezondheid naar level meh, woensdag kleurde mijn bankrekening rood door de Primark, donderdag filmen met gezuster Co en vrijdag schreef ik dit artikel waar ik enorm veel support op kreeg! Ontzettend bedankt voor alle lieve reacties en berichten na aanleiding van het artikel, dat doet mij enorm goed, waardeer jullie liefde enorm! Over dankbaar gesproken, gooood day thankful 196!

thankful 196

Documentaries bingewatchen – groene thee – lakken van mijn schilderijen – G-Eazy –  publiceren van een nieuwe digital print! – spotten van een oranjekleurige maan – thrift shoppen – zure kiwi’s – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Unicorn Blood – Bob’s Burgers – Josylvio – achter de schermen aan het werk – Kinder Bueno – Nederland die veranderde in winter wonderland – ASMR – Beste Kijkers – werken aan mijn Etsy store – shoppen met mijn familia – volle maan – men die mijn kunstwerken deelt – de geur van Zwitsal – bezoekje brengen aan de Primark – Smeris terugkijken – Pinterest – Oasis – Temptation Island – 5 sterren review op één van mijn schilderijen op Etsy! – filmen met Naab – theatershow van JURK! kijken – geurkaarsen – verse walnoten – nieuwe formule qua lak voor beter en mooier resultaat! – kaasplank – Marilyn Manson – ID TV – borrelen met de fam – James – vooruitwerken – een avondje glammen met Naab – behalen van mijn goal met Etsy! – Family Guy bingewatchen – livestream van MinxLaura123 doorhakken van de knoop om minder te gaan bloggen – schoonmaken van mijn kamer – schilderijen afronden – de podcast met Shane Dawson en H3H3 Productions – werken aan nieuwe goodies voor in de shop – een rustige, maar productieve zondag – support van jullie op mijn artikel! <3

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


4 Comments

 • Jeroen.

  07/03/2018

  Ik ben heel dankbaar als de temperatuur weer een beetje omhoog gaat;-)

  Reply
 • Irma

  09/03/2018

  Oooh man, ik wil ook weer naar de Primark!
  Ik heb echt weer wat nieuwe kleding nodig!

  Reply
  • CynthiaKoning

   12/03/2018

   GAAAN! Ze hebben nu veel leuke items, beetje de lente/zomer collectie, veel kleur en hebbedingetjes!

   Reply

Geef een reactie