Make-up inspiratie: a pop of colour!

Voor een beetje kleur deins ik niet achteruit, het tegenovergestelde juist, want vanaf dat ik met oogschaduw in aanraking kwam koos ik voor de gewaagde kleuren. Zo leerde ik jou ook jaren terug hoe je een kleurtje kon verbloemen in een simpele look, want een bruine oogschaduw neutraliseert elke hint van kleur! Van gekleurde eyeliners duiken we samen in de pop of colour door middel van oogschaduws, lipsticks en highlighters voor een nieuwe make-up inspiratie!

make-up inspiratie

make-up inspiratie

make-up inspiratie

make-up inspiratie

Het kan lastig zijn om van aardetinten over te schakelen naar een neon oranje, rood of groen, maar de key is om het langzaamaan op te bouwen. Begin het rustig aan, houd het klein en subtiel, hierdoor valt het minder mensen op en kun jij steeds een stapje verdergaan. Dit kan zowel in de arcadeboog als op het ooglid, maar neutraliseer het weer met aardetinten.

make-up inspiratie

make-up inspiratie

make-up inspiratie

Ja, de gekleurde eyeliners hebben we al eerder besproken, maar ook hiermee kun je gemakkelijk en op een subtiele manier een kleur terughalen in je make-up look! Daarnaast zijn de opties eindeloos, zelf voor de eyeliner, want ga je voor een wing? Zonder wing? Extra groot? En welke kleur? Wist je dat je ook je pigmenten vloeibaar kunt maken om ze vervolgens als eyeliner te gebruiken? You’re welcome!

make-up inspiratie

make-up inspiratie

make-up inspiratie

Laat alle bruintinten achter je, ga over naar oranje! Het is zacht, oogt heel natuurlijk, maar toch een tint uit het glimmende spectrum. Het is wat anders, je kunt het zo licht mogelijk aanbrengen of juist een dotje meer en het alsnog ingetogen houden. Trouwens, houd het voor nu even bij de matte tinten, want op de laatste foto kun je al zien dat een shimmer wat heftiger kan uitpakken. Houd je hiervan? Ga er voor!

make-up inspiratie

make-up inspiratieDit is een afbeelding uit 2013, maar ook nog steeds een favorite!

make-up inspiratie

Gekleurde ooghoeken, één van mijn favorieten! Het is extravagant, zo simpel en als je moe bent, niemand die het ziet, want iedereen zal flabbergasted zijn door de pakkende kleur die jouw vizier doet opvrolijken. Breng een wit oogpotlood aan zodat het nog meer naar voren komt en beter blijft zitten, waardoor je extra zal shinen!

make-up inspiratie

make-up inspiratie

make-up inspiratie

make-up inspiratie

make-up inspiratie

Van gekleurde eyeliners naar gekleurde lipsticks, want wie zegt dat de pop of colour in een ooglook moet zitten? Niemand!

make-up inspiratie

make-up inspiratie

Jeetje, ik heb veel favoriete looks – you don’t say na al die cut creases – maar een opfleurende kleur in de ooghoeken die doorloopt naar een tint donkerder onder mijn ogen. Jongens, ik blijf er een zwak voor hebben! Ten eerste, het kan matchen en daar houd ik van, maar ook de optie om zo toch de speelse tinten te kunnen gebruiken zonder dat het all over the place is. Je kunt het bescheiden houden door ze niet te ver naar beneden te vervagen en heel compact onder de wimperrand of juist wat grover aan de slag gaan!

Heb je last van kleurenvrees? Geen zorgen, begin dan gewoon lekker op je vrije dag, als je niet de deur uit moet, maar dat jij er als eerst aan kunt wennen. Zoals ik al zei, een bruine kleur doet wonderen in combinatie met wat neons achtig, waardoor je al snel over zal stappen naar de regenboogkleuren! Je hoeft niet all in te gaan, maar een kleurtje op zijn tijd is best leuk!

Hoe maak jij gebruik van kleuren in de make-up? Of blijf je liever bij de aardetinten?


6 Comments

 • femketje

  09/03/2018

  ik HOU van kleur :D die blauwe liner is zo gaaf, lekker popping!

  Reply
 • Irma

  09/03/2018

  Looove it!
  Ik vind het fantastisch als je geel of oranje gebruikt.
  Dat schreeuwt summer vibes!

  Reply
 • Lidia

  12/03/2018

  Zelf gebruik ik niet zo veel kleur in mijn make up maar ik vind het altijd zo mooi hoe jij de kleuren gebruikt.

  Reply

Geef een reactie