VIDEO: Primark shoplog maart 2018!

Het leven van een kunstenaar gaat niet altijd over rozen en dat geldt voornamelijk voor mijn kledingkast, want voordat ik het weet hang ik met mijn mouw weer in de natte verf, omdat ik dacht dat het wel ‘effies snel kon.’ Hierdoor was de nood hoog aan nieuwe basic T-shirtjes, lekkere comfortable joggingbroeken voor thuis en in de make-up, maar ook had ik gehoord dat de Primark een nieuwe collectie aan nepwimpers had binnengekregen. O, hallo, tijd voor een prikark shoplog maart 2018!

Primark shoplog maart 2018

Serieus, je kan de donder erop zetten als ik van huis ga, want het weer blijft roet in het eten gooien! In de winter trotseer ik sneeuwstormen, stortbuien, wolkbreuken, maar ook enorme vrieskou en in de zomer? Ja, dan is het het tegenovergestelde met tropische temperaturen en voornamelijk benauwdheid. Oh wacht, Nederlands weer, hahaha! Nee serieus, met de ergste mintemperaturen van dit jaar stapten wij de auto in voor de Primark in Almere!

Klik hier als je de Primark shoplog niet kunt bekijken.

Inmiddels heeft Primark Almere een flinke metamorfose ondergaan, want niet alleen de dames zitten beneden, ook de mannen zijn daar nu gevestigd. Eerlijk gezegd vond ik het beter, omdat ze veel standaard meuk hebben gedumpt en er een beter overzicht is gekomen. Het is wat kleiner, maar voldoende om leuke items te scoren. Daarentegen is de cosmetica ruimte aardig uitgebreid zowel met nieuwe make-up producten als rhinestones voor op het gezicht, maskers, de nieuwe nepwimpers en meer!

Aangezien we toch in Almere waren, de KIKO passeerde, wilde ik even snel een kijkje binnen nemen, waar ze een korting hadden van 30%. Vandaar de nieuwe oogschaduws die ik meenam in de grote shopper van de Primark. Ook die tas, serieus, je zal mij dankbaar zijn, want Naab raadde mij de tas weer aan en sindsdien ben ik verkocht! Geen zorgen, de reviews van de producten verschijnen op mijn blog, so stay tuned!

Ben jij nog naar de Primark geweest? En heb je goodies gekocht?


2 Comments

 • Elly

  12/03/2018

  Ik vind het geen leuke winkel maar hij is wel lekker goedkoop ;-))

  Reply
  • CynthiaKoning

   12/03/2018

   Hahahaha, ik hoor daar vele over! Het is er altijd druk, de normen en waarden verdwijnen, maar ze hebben leuke items en die nepwimpers, yaaas girl, yaaas!

   Reply

Geef een reactie