Last week, I was thankful for.. #197

Weet je hoe apart het was om mijn eerste dag van de week te beginnen met maar vier artikelen in de planning? Héél vreemd, maar wel ontspannen, want hierdoor kon ik meer ruimte vrijmaken voor mijn grote zoektocht naar dé lak voor mijn nieuwe items die binnenkort verkrijgbaar zijn in mijn Etsy winkel! Een chaotische week was het zeker, van een slechte gezondheid tot aan de belangrijke zakelijke afspraken, een doktersbezoek, maar ook met veel positieve dingen, een zalig weekend en een gloednieuwe thankful 197 alweer!

Thankful 197

Lakken van mijn schilderijen – ID TV – kiwi’s – warme lentedagen – achter de schermen van mijn blog aan de slag – Smeris terugkijken – lekker aan het fröbelen(=dit woord, hilarisch!) – Marilyn Manson – Dream School bingewatchen – video’s van Shane Dawson – groene thee – werken aan goodies voor in mijn Etsy shop Typisch Tuinzigt – vooruitwerken – thrift shoppen – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Unicorn Blood – Jeroen van Koningsbrugge – afwerken van to do lists – zelfgemaakte sushi – Catfish marathon – Pinterest – schoonmaken van mijn schilderplek – G-Eazy – fotograferen van mijn schilderijen – douchefoams van Rituals – Beste Kijkers – vooruitwerken qua video’s – onweer – Temptation Island – 10 mensen hebben mijn Etsy shop gefavorited! – mijn okergele trui Pearl Jam drankje doen met mijn gappies – men die mijn kunstwerken deelt! – schilderen – Utopia bingewatchen – mijn ding kunnen doen – lazy Sunday – Modern Family marathon – kaasplank – filmen van wat nieuws! (=stay tuned!) – Hopsin – het nieuwe uploadschema – de liefde + support van jullie op het nieuwe schema! – hebben van meer rust.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • Sonja

  12/03/2018

  Weer een mooie lijst, dame!!

  Reply
 • Irma

  03/04/2018

  Leuk leuk leuk!
  En lekker maar 4x posten in de week pop! Goed dat je tijd voor andere dingen vrij maakt :)

  Reply

Geef een reactie