VIDEO: Volle lippen zonder fillers, maar lipstick! Een lipstick tutorial!

Oh, mijn make-up fouten in het begin.. het blijven leuke verhalen, maar dankzij het maken van de misstappen leerde ik mijzelf nieuwe perspectieven aan, omdat je ineens inzicht krijgt over andere lijnen in je eigen gezicht. Hierdoor durf je het wat anders aan te pakken, soms iets té enthousiast, waardoor ik ver buiten mijn lippen ging tekenen,  maar het bracht mij waar ik naar toe wilden, namelijk volle lippen zonder lipfillers, maar met behulp van een simpele vloeibare lipstick!

Volle lippen zonder fillers

Volle lippen zonder fillers

Het werkt voornamelijk bij matte en vloeibare lipsticks, want deze drogen namelijk in, waardoor het muurvast zit, niet kan smudgen en omdat je boven je lijnen gaat werken ziet het er wat onnatuurlijk uit dankzij de glans van een cream lipstick. Trouwens, de video is vrij up close, je ziet mijn snor, je ziet mijn rimpels, maar je Koning photoshopt niet, maar omdat het zo dichtbij is kun je het extra goed zien! Met nadruk op wat extra’s..

Klik hier als je niet de lipstick tutorial kunt bekijken.

Het kwastje is afkomstig uit de Real Techniques kwastenset, heel compact, geeft mee en dankzij de ronde vorm creëer je dé perfecte cupidoboog. Laten we even kijken naar de thumbnail, want dat is een foto uit 2011/2012 waarin ik nog met de huls mijn lipstick aanbracht. Het is een verschil met nu, vooral ook de kwaliteit van producten als de verandering in mijn technieken en skills. Oefening baart kunst en vollere lippen, haha!

Hoe breng jij je lipstick aan? En wat is jouw favoriete lipstick kleur?


One Comments

  • Elly

    18/03/2018

    Lipstick breng ik de laatste tijd aan met een kwastje omdat ie bijna op is!!!

    Reply

Geef een reactie