OOTD: Me being me.

Met make-up als met mijn outfits doe ik het graag, namelijk all in gaan, want half werk, dat lever ik niet. Marilyn Monroe leerde mij ooit dat je beter overdressed kunt zijn dan underdressed en als men niet daarvan houdt, dan zijn het niet jouw mensen. Wijze woorden van de bloedmooie vrouw uit die jaren ’60. Sneakers in de vorm van lopende spiegels, een bloemenprintje wat ouderwets is als jasje met een bijpassende bloedrode lipstick! Tijd voor een nieuwe OOTD!

OOTD

Ja, het was écht héél koud! Mijn outfit foto’s schiet ik altijd buiten, omdat ik dan voldoende ruimte heb en enkele plekken in Lelystad weet waar je ongegeneerd kunt fotograferen zonder dat men door het beeld heen rent, je aangaapt alsof je een attractie bent en met een redelijk lichtval! Ik zeg win-win!

OOTD

De dames schoenen kwam ik tegen bij de Sacha en was spontaan verliefd! Het is extravagant, past helemaal bij mij, maar ook zijn het échte eyecatchers met hun bijzondere uitstraling. Een tijdje heb ik gebrainstormd hoe ik ze zou combineren totdat het jasje van Jett Rebel ineens in mijn hoofd popte matchen met Unicorn Blood van Jeffree Star op de lippen en mijn lakleren handtas voor de ultieme combo!

OOTD

OOTD

Geen sieraden op mijn naamketting na, maar deze spot je nauwelijks omdat het pareltje onder mijn T-shirt zit in verband met de hoge kraag. Hierdoor kan er nog meer shine trekken na mijn glanzende stappers! Als je loopt zie je ze ook nauwelijks, je ziet een soort van waas bewegen, love it! Ik houd nou eenmaal van de wat uitgesproken items, de dingen die men niet snel durft te dragen en zeg nou zelf, makkelijk gecombineerd voor een avondje chic dineren, naar een concert/theater of een drankje met de gappies!

Jasje – Primark / T-shirt – Primark / Broek – Vero Moda  / Tas – Paul’s Boutique / sneakers – Sacha / Bril – Hans Anders / naamketting – Names4ever.

Wat zijn jouw favoriete schoenen op dit moment?


2 Comments

 • Anita

  19/03/2018

  Outfit is helemaal toppie!
  Maar die schoenen zijn echt helemaal te gek, ook echt jij.

  Reply
 • Irma

  03/04/2018

  THOSE SHOES, GODDAMN.
  Die wil ik, nee… MOET ik hebben!

  Reply

Geef een reactie