Last week, I was thankful for.. #198

Maandag stond ik nog enthousiast buiten in mijn T-shirt nieuwe producten voor mijn Etsy winkel te lakken, terwijl ik vrijdagavond leek om te komen in de vrieskoud tijdens het fotograferen. Ja, Nederlands weer, wij kunnen van tien graden in de plus binnen no-time zakken naar tien onder nul, haha! Ondertussen ging het lak festijn ook binnenshuis door, was het zalig weer om met de fiets mijn postbus te bezoeken, zag ik mijn favoriete wide receiver, Jordy Nelson, de Packers verlaten, maar favorited Perez Hilton weer één van mijn tweets, signeerde mijn schilderijen om ze officieel de verkoop in te zetten! Good day thankful 198!

thankful 198

Afwerken van mijn to do lists – vers fruit – achter de schermen aan het werk – Typisch Tuinzigt – Cara ASMR – spotten van de regenboog – geroosterde amandelen – sporten – Dream School – werken aan de goodies voor mijn Etsy winkel – Pinterest – signeren van mijn schilderijen – theatershows terugkijken van Jurk! – luisteren naar de regen – G-Eazy – nagels lakken – Vier Handen Op Eén Buik – brie – bezoeken van mijn postbus – men die mijn kunstwerken deelt! <3 – uitmesten van mijn kledingkasten – Utopia bingewatchen – publiceren van een nieuw schilderij in mijn Etsy shop – Perez Hilton favorited een tweet van mij! – de stormachtige dagen – Machine Gun Kelly – sporten – kijken van inspirerende TEDx Talks – lakken van schilderijen – vooruitwerken – homemade kaasplank – schieten van outfit foto’s – schilderen – Temptation Island – kleurrijke bloemen langs de wegen – Angus & Julia Stone – organiseren van mijn social media accounts – lakken van producten(=coming soon!) – drankje doen met mijn gappies – afronden van schilderijen – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Unicorn Blood – bezig met mijn bucketlist – Mom’s zelfgemaakte walnootkoekjes – werken aan mijn debuut expositie – make-up loze dagen – RY X – het proberen van nieuwe schilder challenges – Pearl Jam – uitvinden van een nieuwe manier van filmen – behalen van plek 17 in de Top 40 SFX Makeup YouTube channels! – publiceren van een nieuw item in mijn Etsy shop – vrije zondag.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • Jessica J.

  21/03/2018

  Unicorn Blood! Ik heb hem twee weken geleden voor het eerst buitenshuis gedragen en kreeg niets dan complimentjes. Prachtkleur!

  Reply
 • Mellody

  21/03/2018

  Gefeliciteerd met plaats 17, Hieperde piep Hoera!!

  Reply
 • Irma

  03/04/2018

  Wat ben je lekker bezig met je kunst! Super goed!
  En congrats met je 17e plek! Onwijs knap van je!

  Reply

Geef een reactie