Wist je dat.. #6

Inmiddels weet je dat mijn ouders een lange tijd bij elkaar zijn, wat ook geldt voor mijn opa en oma, aangezien zij 50+ jaar getrouwd zijn en dat onze familie aardig doorfokt in verband met de vele kleinkinderen. Niet geleerd voor mijn examens, toch gehaald, haar gedoneerd, liep al met negen maanden en kweekte pas haar op mijn kop op een late leeftijd, haha! Wist je dat..

Wist je dat

Wist je dat.. ik niet in een schommelstoel kan zitten als ik productief moet zijn? Vroeger werd ik namelijk op zo’n stoel in slaap gewiegd, daar heb ik nog steeds last van, haha!

Wist je dat.. wij jarenlang en ik bedoel dan ook écht JARENLANG elke maandag andijvie aten?

Wist je dat.. ik opgegroeid ben met de Red Hot Chili Peppers? Wij bezochten hun concerten meerdere malen en voor een lange tijd dacht ik, samen met mijn zus en buurmeisje, dat mijn vader de zanger was, aangezien hij altijd meezong, haha! Kinderlogica.

Wist je dat.. mijn rijm/verhaal voor de Kinderboekenweek het boekje van hen heeft behaald?

wist je datThrowback naar 2012? 2013? Kijk mijn hangmat peeking in the back!

Wist je dat.. ik een hangmat in mijn kamer heb? Je kan deze op oude foto’s van mijn blog spotten!

Wist je dat.. ik een litteken over mijn onderarm heb lopen? De jaap kwam van een ongeluk met mijn fiets, waardoor ik mij openhaalde aan de rem. Je ziet het nauwelijks nog, tenzij ik het aanwijs.

Wist je dat.. ik vroeger niet kon tekenen? Eigenlijk nog steeds niet, haha!

Wist je dat.. ik vroeger een tijdje heb geskateboard? Ik zei niet dat ik goed was.

Wist je datDaarom hang ik altijd rondom de gokautomaten.

Wist je dat.. ik het niet heb op attracties? Ik word bijna altijd misselijk. Kotsen op de kermis? Been there, done that. Twice. De laatste keer was bijna, maar dat kwam omdat ik had gedronken. Oeps.

Wist je dat.. ik last heb van bloedneuzen? Dit heb ik al sinds mijn kindertijd, maar het gaat met periodes. Soms versterkt de verwarming het + mijn hooikoorts in de zomer.

De ene keer stroomt het eruit, soms heb ik maanden tot jaren geen last en dan ineens is het weer royaal aan het stromen. Je went eraan, maar doe ook veel inspiratie op voor looks. Jokey joke. Maandag in een schoolweek was altijd kut, helemaal als je groene drek moest eten. Jongens, ik had een zwaar leven, haha! Trouwens, ik won nog een boek bij de Kinderboekenweek, omdat ik in het boek stond vermeld.

Bekijk hier deel 1.
Bekijk hier deel 2.
Bekijk hier deel 3.
Bekijk hier deel 4.
Bekijk hier deel 5.

Met welke muziek ben jij opgegroeid?


3 Comments

 • femketje

  23/03/2018

  In huize femke werd er vanalles gedraaid qua muziek. Van death metal tot Elton John en Andre Rieu :’)

  Reply
 • Sonja

  23/03/2018

  Ik zou zo een gelukkig kind zijn met de Chili Peppers en al die lekkere andijvie. (kan ik gewoon elke dag eten)
  Maar dat straal je ook uit!!
  En die foto blijft leuk met je Crocs:-)))

  Reply
 • Irma

  03/04/2018

  Ah, ik wist alleen de allerlaatste, maar ik heb weer een heleboel nieuwe dingen over je geleerd!
  Wij hadden een tijdje elke zondag soepdag met de familie en dan maakten we ook altijd zelf de soep klaar. Héél lekker!

  Reply

Geef een reactie