VIDEO: Bloopers en outtakes.. #5!

Heb je ook van die momenten dat je alles uit je handen laat vallen? Ja, ik heb dat al heel mijn leven, waardoor mijn blooper video’s enorm worden, zowel van woorden waar ik over struikel tot aan mijn handen die bijna door jouw beeldscherm naar buiten steken. Je snapt zometeen het laatste stukje van de zin, maar het is heftig, haha! Een nieuwe bloopers en outttakes inclusief pareltjes van Sint Maarten, kerstmis en veel van nu..

bloopers en outtakes

Laat ik er alvast een waarschuwing voor uitgooien, want ik raak nogal gefrustreerd als mensen door mijn video’s heen praten, lawaai maken en voornamelijk als ik al zo’n twintig minuten over mijn intro doe waar ik dezelfde zin minimaal tweehonderd keer heb uitgesproken. Moordneigingen.

Klik hier als je de bloopers en outtakes niet kunt zien.

Echt waar, niet te zuinig! Weet je dat ik nog een hele video + een halve van Naab en mij heb achterwege gelaten? De video was al vrij lang, maar de afgelopen maanden hadden we meerdere video’s gemaakt, waarvan eentje niet goed ging en veel blooper materiaal bevatte.. Trouwens, even over mijn dorst. Kijk mij genieten tijdens het nemen van een slokje, ik heb echt een probleem. #saidnooneever

Heb jij regelmatig bloopers in real life?


One Comments

Geef een reactie