Last week, I was thankful for.. #199

Jongens, kan iemand even de klok stilzetten? Ze pikken de uren als de raven! Naast dat de tijd ontzettend snel gaat, roofden ze dit weekend nog een uurtje extra van ons. Geheugenverlies is strong, waardoor ik mij weinig kan herinneren, maar wel veel creativiteit, moesten we massaal stemmen, bezocht ik wat kringloopwinkels, hing live rond op Instagram voor een artistieke look wat een beetje uit de hand liep, maar hey, zolang het gezellig was, why not! Voordat ik het wist stond het weekend voor de deur wat ik grotendeels spendeerde met la familia, want Pap was jarig! Good day thankful 199! 

thankful 199

Maken van nieuwe pendants – Utopia bingewatchen – schilderen – Noel Gallagher – de warme zon – actief zijn op Patreon – in de artistieke make-up – lakken van mijn producten voor in mijn Etsy store – kiwi’s – Jurk! – thrift shoppen – men die mijn kunstwerken deelt! – G-Eazy – Mom’s homemade lasagne – kijken van documentaires – Machine Gun Kelly – filmen voor mijn online workshop! – stemrecht – Pearl Jam de hilarische livestream op Instagram – nieuwe canvassen – gamba’s – Smeris terugkijken – ASMR – draadloze koptelefoon van Sony – Getter – Pinterest – tarotkaarten – Dream School – maken van nieuwe goodies voor in mijn Etsy shop – Bob’s Burgers – homemade kaasplank – behalen van mijn doel van deze maand voor mijn Etsy store! – Vier Handen op één Buik – vooruitwerken – Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks – Beste kijkers – werken aan mijn debuut expositie – publiceren van een nieuwe kunst video – Mom’s homemade red velvet cupcakes – Angus & Julia Stone – kijken van vlogs – Temptation Island vooruitkijken – drankjes doen met Naabie – Pap’s pre-verjaardag vieren – Catfish the TV show – lazy Sunday RY X – theatershows terugkijken van Jurk.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


4 Comments

 • Jelle

  28/03/2018

  Bijna 200!!

  Reply
 • Jeroen.

  28/03/2018

  Nog gefeliciteerd met je Paps en……WEER een mooi lijstje!!

  Reply
 • Irma

  03/04/2018

  Goed dat je gestemd hebt!
  Ik heb ook mijn burgerplicht weer voldaan.
  En wat heb je weer een mooie lijst ervan gemaakt!

  Reply
 • Yara

  01/05/2018

  Mooi lijstje! Ik was dankbaar voor mijn gloednieuwe spotify lijst, het zonnetje dat af en toe door wolken heen piepte, de lekkere thaise kokos-kippensoep die ik at en een gezellige avond uit met vriendinnen.

  Reply

Geef een reactie