Urban Decay x Kristen Leanne Vice Lipstick Cloud9!

Haar persoonlijkheid kwam al naar voren in de palette die zij samen met Urban Decay uitbracht, namelijk de Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Eyeshadow Palette, maar daarbij horen ook passende lipsticks! Intens, knallend en zo Kristen, ontmoet de Urban Decay x Kristen Leanne Vice Lipstick Cloud9!

Urban Decay x Kristen Leanne Vice Lipstick Cloud9

Urban Decay x Kristen Leanne Vice Lipstick Cloud9

Urban Decay x Kristen Leanne Vice Lipstick Cloud9

Laten we even de verpakking tot ons nemen, want dat is mij toch weer een kunstwerkje! Een holografische layout met een roze ondertoon waarop de samenwerking tussen de twee wordt vermeldt, inclusief de naam van de Vice Lipstick, namelijk Cloud9.

Urban Decay x Kristen Leanne Vice Lipstick Cloud9

Zodra het op de Vice Lipsticks aankomt gaat het om de shotgun hulzen, maar dit keer blijft het in ede sferen van zilveren accenten én heeft het patroon een speels tintje, namelijk magenta met een matte topcoat eroverheen! De binnenkant van de lipstick zelf wordt versierd met een schattig hart waarin Kristen Leanne wordt vermeldt.

Urban Decay x Kristen Leanne Vice Lipstick Cloud9

Urban Decay x Kristen Leanne Vice Lipstick Cloud9

Urban Decay x Kristen Leanne Vice Lipstick Cloud9

Er zijn drie kleuren verkrijgbaar, maar Cloud9 is de intense van de trio, meer een magenta met een royal purple touch en een matte finish. Wel staint de lipstick, maar dat werkt alleen maar in je voordeel, omdat je hierdoor minder snel ziet als de kleur wat vervaagd is na een drankje of hapje, want het longlassing product gaat een aantal uur prima mee. Alleen moet je hier en waar bijwerken als je wat nuttigt.

Urban Decay x Kristen Leanne Vice Lipstick Cloud9

Urban Decay x Kristen Leanne Vice Lipstick Cloud9

Urban Decay x Kristen Leanne Vice Lipstick Cloud9Inclusief lipgloss + pigmenten.

Urban Decay x Kristen Leanne Vice Lipstick Cloud9

Het viel mij meteen op tijdens het aanbrengen van de Urban Decay x Kristen Leanne Vice Lipstick Cloud9 hoe romig de structuur was, ondanks dat het gaat om een matte lipstick. Vaak kunnen deze weerstand bieden bij het aanbrengen ervan, waardoor je de buitenste lijnen er minder mooi opkrijgt, maar dat is hier niet het geval. Juist héél smooth, zacht, maar met het matterende effect. Opbouwen is mogelijk, maar niet echt nodig, want de pigmentatie + dekking is dik in orde.

Urban Decay x Kristen Leanne Vice Lipstick Cloud9

Urban Decay x Kristen Leanne Vice Lipstick Cloud9

Urban Decay x Kristen Leanne Vice Lipstick Cloud9

Sowieso ben ik een liefhebben van de Urban Decay Vice Lipsticks, zowel voor op de lippen als in mijn artistieke make-up looks, omdat ze zo enorm intens zijn, waardoor ze voor mij multifunctioneel worden. Trouwens, ik ben niet de enige in huize Koning die dol is op de lipsticks van UD, want ook Naab is een fan! Wist je dat Urban Decay dierproef vrij is? Juist’m, nog een reden om het pareltje aan te schaffen!

De Urban Decay x Kristen Leanne Vice Lipstick Cloud9 is o.a. verkrijgbaar in de Nederlandse webshop van Urban Decay voor €19,90 maar ook nog steeds bij de ICI PARIS XL.

Heb jij iets van de UD x Kristen Leanne collectie?


2 Comments

 • Merel

  30/03/2018

  Wauw, deze is heel knallend, en Kristen Leanne de vrouw met de vele gezichten!

  Reply
 • Britt

  30/03/2018

  Ik vind de kleur zo ontzettend tof, hij staat je ook prachtig, zeker in combinatie met die look!

  Reply

Geef een reactie