This week, I wasn’t thankful for..

Ja, al bijna 200 weken ben ik dankbaar voor van alles in mijn leven, maar voornamelijk eten. We weten allemaal dat het leven niet over rozen gaat, soms heb je last van de knoflook die een ander heeft gegeten. Of de maaltijd waar je uren aan hebt gewerkt binnen 10 minuten verdwijnt. Tsja, niet alles zit mee. Net zoals winged eyeliners die niet altijd gelijk willen zitten, wenkbrauwen die te boos ‘kijken’ of wat dacht je van foundation in de lachrimpels? Leuk dat ze mijn leeftijd benadrukken. Mensen die blijven zeiken, ga je leven verbeteren. Zo niet? Houd je kop en val mij niet lastig. This week, I wasn’t thankful for..

1 april

De geur van zelfbruiner – niet klantvriendelijke medewerkers – weinig ruimte in mijn beauty lade – de schilderslak die was gaan aankoeken op mijn tafel – lawaai in de ochtend – dat mijn telefoon de hele tijd leeg was – vastzitten qua ideeën met mijn debuut expositie – geen nieuwe Beste Kijkers – de Kinder Buenos die op waren – asociale mensen – regenbuien toen ik onderweg was – YouTube – de tijd die zo snel gaat – de egoïsme van anderen – slechte gezondheid – wakker worden gebeld – iPad leeg op het moment dat ik wilde gaan bingewatchen – nieuwe update van Apple – de drukte om mij heen – uitslag in mijn gezicht – de livestream die niet kon doorgaan – nepwimpers die loslaten – de geur van haring – kinderen die mij wakker maken – mensen die mij blijven lastigvallen – trage gadgets – spierpijn – lege videocamera – nepwimpers die loslaten – gezeik met mijn hosting – mijn hairdo die langzaamaan uit elkaar viel gedurende dag – stoppels na twee dagen scheren – foundation in mijn snorharen – men die mij lastigvalt op Facebook – het nieuwe systeem van Pinterest op de computer – wilde dotjes aan de zijkanten van mijn hoofd waar je uren mee rondloopt en niemand wat zegt – de overlaad aan reclames op Spotify – lipsticks die mijn lippen hadden gestaind en voor lul liep – eyeliners die bijna op zijn – aroma’s van andere mensen – mijn intro + outro die ik twintig keer opnieuw kon inspreken – muggen.

Waar was jij afgelopen week niet blij mee?

Bazinga, 1 april.


2 Comments

 • Anita

  02/04/2018

  Ik dacht al Haha goeie 1 april grap!!!

  Reply
 • Irma

  03/04/2018

  Hahaha, leuk om een keer voor de verandering zien, maar doe maar niet elke week hoor!
  Lekker positief in het leven blijven staan :)

  Reply

Geef een reactie