VIDEO: Beauty stash opruimen + schoonmaken!

Mijn make-up stash houd ik graag georganiseerd, waardoor ik weet wat ik in mijn bezit heb, wat ik kan gebruiken, maar ook om te voorkomen dat producten over de datum raken. Mijn beauty stash daarentegen is het tegenovergestelde daarvan, namelijk een complete chaos, haha! Vele van jullie vroegen aan mij of ik een keer een opruim video wilde maken, zo gezegd, zo gedaan, beauty stash opruimen, uitmesten en schoonmaken!

beauty stash opruimen

Het is een raw cut, wat inhoud dat er weinig in geknipt is en/of geëdit, maar heb wel zoveel mogelijk de harde geluiden eruit proberen te knippen, aangezien ik wel met spullen aan het smijten ben, haha! Een lange video waarin ik samen met jou mijn beauty stash opruim, vertel over producten in mijn collectie en de bijbehorende verhalen.

Klik hier als je mijn beauty stash opruimen video niet kunt bekijken.

Het is weer lekker schoon en goed georganiseerd, waardoor ik weet wat ik weer heb, omdat veel producten waren ondergesneeuwd. Nu heb ik weer het overzicht en moet ik écht Lush zeep restjes gaan opmaken, want het gaat de spuigaten uitlopen, haha! Inmiddels heb ik ook weer royaal mijn scrubs gebruikt, de douchefoams en ben ik vier tinten donkerder dankzij de zelfbruiner producten, zalig!

Hoe ruim jij jouw collectie op?


One Comments

  • femketje

    02/04/2018

    nice! ik gebruik ook nog steeds die stevige glossybox dozen om vanalles in op te ruimen :)

    Reply

Geef een reactie