Last week, I was thankful for.. #200

Maandag stond in het teken van feest, want mijn vader was jarig! Vers gebak, een goedgevulde kaasplank met hapjes en gezelligheid, wat ook het weekend nog royaal werd overgedaan, aangezien ook de Paasdagen voor de deur stonden. Genieten, genieten en nog eens genieten. Werken aan mijn debuut expositie, begonnen met tweedaags yoga, maar ook ongegeneerd Draadstaal bingewatchen, Van God Los én macarons hompen, Mona toetjes naar binnenschuiven op een lazy Sunday! Hey thankful 200, hey!

thankful 200

Vieren van Paps verjaardag – de warme zon – G-Eazyhomemade kaasplank – Pearl Jam unplugged – Dream School – uitmesten van mijn beauty stash – Red Hot Chili Peppers – afwerken van mijn to do lists – Van God Los – zelfbruinen – actief zijn op Patreon – creëren van leuke goodies voor in mijn Etsy store – garnalen – dagelijks yoga – werken aan mijn debuut expositie – Audioslave – opruimen van mijn schilderplek – macarons – Draadstaal – het hebben van een beter schema – fotograferen van schilderijen – regen op het dakraam – Mom’s zelfgemaakte custard – men die mijn kunstwerken deelt! – Linkin Park – bezoeken van mijn postbus – Mom’s homemade pasta met spinazie – Pinterest – vooruitwerken – bewonderen van een mooi uitzicht – lakken van nieuwe items voor in mijn Etsy shop – drankje doen met Naab – Temptation Island vooruitkijken – Typisch Tuinzigt – nog steeds blij zijn met de keuze om minder artikelen te publiceren – Mom’s homemade briochebrood – Angus & Julia Stone – volle maan – kijken van films – Mona puddings – behalen van het 200ste thankful artikel! – Mom’s zelfgemaakte aardbeien karnemelk – livestream van Derek – werken aan mijn kunst workshops – eerste Paasdag – het goddelijk Paasontbijt – lazy Sunday – gourmetten – mediteren  maken van het hilarische artikel op 1 april – asperges in spek met teriyaki saus – The Weeknd.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor? En hoe was jouw Pasen?


2 Comments

 • Elly

  06/04/2018

  Aardbeien karnemelk??

  Reply
 • Merel

  06/04/2018

  Nog gefeliciteerd met je vader.

  Reply

Geef een reactie