VIDEO: Oranje aardetinten make-up tutorial!

Weet je hoe leuk ik het vond om weer eens een make-up tutorial te filmen? Ik was de vibe een tijdje kwijt, doordat ik moest haasten, aangezien mijn camera een oud besje is. Inmiddels heb ik iets anders bedacht, film ik met iets nieuws en hierdoor had ik alle tijd, waardoor ik de veel aangevraagde make-up look kon vastleggen, namelijk de oranje aardetinten make-up tutorial!

aardetinten make-up tutorial

aardetinten make-up tutorial

Een aantal video’s terug verscheen ik al met de look op YouTube, maar ook op Instagram kreeg ik er enorm veel complimenten over en de vraag of ik deze wilden laten zien. Het is op dit moment één van mijn favoriete looks, makkelijk om in elkaar te zetten, toch intens en het doet blauwe ogen nog meer accentueren!

Klik hier als je de tutorial niet kunt bekijken.

De producten die ik heb gebruikt voor de oranje aardetinten make-up tutorial:
– Wet ‘N Wild ColorIcon Palette Vanity
– ColourPop Dream St. Palette
– Bellápierre Eye Pencil Black
Urban Decay x Kristen Leanne Kaleidoscope Dream Eyeshadow Palette
http://beautykoning.com/2017/11/29/urban-decay-troublemaker-mascara/
– Etos wimperkrultang
Primark nepwimpers Sultry + DUO Lash Glue Dark-Tone
– Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Unicorn Blood

aardetinten make-up tutorial

Trouwens, wat vind je van het beeldkwaliteit? Het is kraakhelder, je ziet alles, snor, rimpels in het voorhoofd. Ja, ze laten er geen gras over groeien, haha! Mijn bronzer is ook bruin in plaats van roze, aangezien daar altijd wat mis ging. Weet je hoe blij ik ben! Pas op, er zullen veel make-up tutorial aan komen! Om terug te komen op de make-up look, het kan ook altijd gecombineerd worden met een neutrale lipstick of zelfs een gloss. Jouw look, jouw feestje!

Heb jij nog een look die je graag wilt zien? Of een idee? Laat het mij gerust weten!


3 Comments

 • femketje

  08/04/2018

  yaaaas Cynth :D ik hou hier van!

  Reply
 • Melody

  08/04/2018

  Beeldkwaliteit is echt heel goed en hele mooi look, girl!!

  Reply
 • Rachel

  10/04/2018

  Wauw deze kleuren combinatie is echt geweldig! Looking good girl!

  Reply

Geef een reactie