OOTD: Platform sneakers lifestyle.

In mijn jongere jaren was ik er al zot op, helemaal omdat de Spice Girls ermee kwamen, namelijk de platform sneakers! Schoenen waarmee je binnen no-time enkele centimeters in lengte kon groeien, waardoor je met gemak de achtbanen van de Efteling kon betreden, terwijl de rest van de nichtjes en neefjes moesten wachten. Ah, de goede oude tijd, haha! Daar begon het allemaal, platform sneakers lifestyle, baby.

platform sneakers

platform sneakers

Naast dat je de hoogte in gaat, lopen de damesschoenen ook zalig! Dankzij het dikke plateau voelen ze aan als kussentjes, alsof je op wolken aan het marcheren bent. Een vrolijk tintje speciaal voor de zomer, matchend met de lichtpaarse highlighter op mijn jukbeenderen!

platform sneakers

platform sneakers

platform sneakers

Gecombineerd met één van mijn favoriete zwarte truien op dit moment, namelijk van mijn favo rapper G-Eazy! Naab gaf mij dit pareltje voor de kerstdagen cadeau, sindsdien verschijn ik er op Instagram regelmatig in, omdat de stof zalig zit, warm is en het is één van de items die ik veel gebruik als ik bezig ben met mijn debuut expositie.

platform sneakers

platform sneakers

Hoe groter mijn horloge, hoe fouter het is, hoe blijer ik ben, haha! Ik ben een écht sucker voor grove horloges voor het mannelijke geslacht, maar als ik er een aantal schakels tussenuit haal, dan past deze perfect. Een witte aktetas van de Primark met simpele ringen op mijn vingers als om mijn vingerkootjes en een gitzwarte lipstick om de look af te maken van Jeffree Star, beter bekend als Weirdo.

Hoodie – G-Eazy / Broek – Vero Moda  / Tas – Primark / platform sneakers – Sacha / Bril – Hans Anders / horloge – Regal / ringen – eBay.

Platforms sneakers, iets voor jou?


One Comments

  • Jeroen.

    09/04/2018

    Love the sneakers maar hou vooral van jou uitspraken zoals; ( Dankzij het dikke plateau voelen ze aan als kussentjes, alsof je op wolken aan het marcheren bent.) HAHA your a funny girl!!

    Reply

Geef een reactie