Last week, I was thankful for.. #201

Met je neus in de boter vallen op een maandag door een zalig paasontbijt, de dag doorbrengen door het kijken van oude klassiekers op TV, gevolgd door zalig met de pannetjes en als afsluiter een verrukkelijk toetje. Niet veel dagen later schoof ik taart naar binnen op de verjaardag van Mom, genoot van de warme zon, hakte knopen door voor mijn expositie en werkte lekker door aan mijn kunstwerken. Good day thankful 201!

thankful 201

Bob’s Burgers – paasontbijt met la familiadaily yoga – Mona toetjes – onweer – tweede Paasdag – publiceren van een nieuw kunstwerk – gourmetten – The Godfather III – filmen van een make-up tutorial – Typisch Tuinzigt – chips met zelfgemaakte dipsaus – vooruitwerken – G-Eazy – draadloze koptelefoon – macarons – vlogs van 2WMN uren spenderen op Pinterest – glitter nagellak – ijs – lakken van mijn schilderijen – Shane Dawson – aardbeienthee – beste yoga sessie tot nu toe – walnoten – complimenten over mijn kunstwerken – honing meloen – ASMR – brie – Mom’s verjaardag – mediteren – Utopia bingewatchen – freubelen – vers gebak – lakken van mijn schilderijen – The Weeknd – spierpijn – Temptation Island vooruitkijken – drankje doen op een donderdag – afronden van mijn eerste items voor in mijn Etsy store van het geheime projectje – warme dagen – stretchen van het hele lichaam – kijken van documentaires – werken in de tuin – Mom’s zelfgemaakte frambozen karnemelk – schrijven van stukjes op Patreon – publiceren van tweede schilderij – kaasplank – G’s hoodie – werken aan mijn schilderijen – fotograferen van mijn outfit – werken aan mijn debuut expositie – drankjes doen met Naab in het weekend – Pearl Jam thrift shoppen – biologische karnemelk – rustige zondag.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Anita

  13/04/2018

  Zoo dat is heel wat gelukkig had je een rustige zondag;-))

  Reply
 • Irma

  02/05/2018

  Jaaa nog iemand die een beetje spierpijn wel kan waarderen!
  Ik voel me altijd voldaan als ik de dag na het sporten wakker word met flinke spierpijn :)

  Reply

Geef een reactie