Last week, I was thankful for my last days of a young goddess.. #202

April doet wat hij wilt, van regenbuien tot aan zonnige dagen en een dosis aan onweer, het kan allemaal! Daarnaast is het hooikoorts seizoen begonnen en mijn eerste voorhoofdsholteontsteking klopte op de deur. Snot, enorme hoofdpijn en vermoeidheid. Gevloerd voor enkele dagen, probeerde toch nog wat productiviteit eruit te persen, want ik lanceerde mijn allereerste online workshop! Omdat ik ziek was keek ik documentaire na documentaire, alle gemiste Utopia afleveringen op een rij en spendeerde wat uurtjes op Pinterest. Good day thankful 202 en mijn laatste dagen als jonge godin, aangezien ik net 25 ben geworden..

Thankful 202

Kiwi’s – afwerken van mijn to do lists – fotograferen van mijn items voor in mijn Etsy winkel – fotograferen van schilderijen – bijwonen van een webinar – in de art make-up – werken aan goodies in de tuin – G-Eazy – Mom’s zelfgemaakte pasta met spinazie – actief zijn op Patreon – docu’s kijken – Utopia bingewatchen – publiceren van mijn online acrylic pouring workshop – de warme zon – de vlogs van Martine en Willemijn – onweer – werken aan mijn debuut expositie – verse walnoten – Pearl Jam groene thee – schilderen – men die deelneemt aan mijn online workshop! – regen op het dakraam – Bob’s Burgers – achter de schermen aan de slag van mijn Etsy store – Kentrell Brice van de Packers reageerde op mijn art video op IG! – yoga – Pinterest – Mom’s zelfgemaakte kaaskoekjes – publiceren van een nieuw schilderij – tekenen – honing meloen – Hangover 1 kijken – de mini video’s op mijn kunst Instagram – men die mijn werk deelt! – Andre Hazes – drankje doen met Naab – Mom’s homemade brownies met karamelsuiker – Jurk! – maken van nieuwe items voor in mijn Etsy store – brie – productieve zondag – Catfish – opruimen – The Weeknd – publiceren van een tweede schilderij – hebben van een lekker weekend.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • Anita

  22/04/2018

  Weer een prachtige lijst en ik ben het helemaal eens met Andre Hazes en de brownies.
  Maar natuurlijk nog van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag, ik hoop dat je een top dag hebt gehad.

  Reply
  • CynthiaKoning

   25/04/2018

   IK HOUD VAN ANDRE HAZES! Oh, ben zo blij dat hij weer een show krijgt. Of is die al begonnen? Volgens mij wel. Dankjewel doll, heb ik zeker gehad! <3

   Reply
 • Irma

  02/05/2018

  Pffft laatste jaren als jonge godin, houd op zeg!
  En een Packer die op je IG reageert? Yaaaas!

  Reply

Geef een reactie