Last minute Koningsdag looks 2018!

Het is dubbel feest in huize Koning aangezien ik afgelopen vrijdag vijfentwintig kaarsjes mocht uitblazen en vrijdag zo’n achttien minder, aangezien BEAUTY KONING haar zevende verjaardag deelt met Koning Willem-Alexander! Het zijn drukke dagen, moet nog even op bezoek bij Willem-A, maar wat doen we aan? Geen zorgen, hierbij een aantal last minute Koningsdag looks voor Koningsdag 2018!

Last minute Koningsdag looks

Als ik aan Koningsdag denk, dan zie ik de kleur oranje Nederland massaal overnemen inclusief de vlaggetjes die royaal over het gezicht heen worden gekrijt. Ja, de schmink sticks zijn overal verkrijgbaar, maar we kunnen een stapje verder als het aankomt op make-up. Wat dacht je van een make-up look in de sferen van de Nederlandse vlag? 

Last minute Koningsdag looks

Last minute Koningsdag looks

Last minute Koningsdag looks

Van rood in de arcadeboog als wit op het ooglid met een blauwe eyeliner en aan de onderkant van de ogen een sprekende oranje tint! Of juist rood, wit, blauw als eyeliner op het ooglid, misschien wel met lipsticks op de lippen? En anders kun je nog een stapje verder gaan met de schmink en een wat gruwelijkere Halloween versie erbij halen voor de nachtelijke uren! 

Last minute Koningsdag looks

Last minute Koningsdag looksJe kan ook een Koningsdag snor maken!

Step up your game als het aankomt op het maken van een cut crease met rood, strak getrokken met de witte kleur en sierlijk afgerond met de blauwe tint en aan de onderkant een combinatie van oranje met een zachtgeel in de ooghoeken. Ideaal! Trouwens, je kunt elke look gewoon combineren met een oranje lipstick, want met Koningsdag kan het nooit too much zijn!

Last minute Koningsdag looks

Last minute Koningsdag looks

Ben je niet zo’n fan van zo’n make-up look? Geen zorgen, want met oranje kun je ook aardig uit de voeten. Zo’n sensuele oranje ooglook is nooit verkeerd, combineer het desnoods met glitters of maak een ooglook in de vorm van een kroon met rhinestones aan de bovenkant. Eenvoudig, snel te maken en je straalt de hele dag!

Last minute Koningsdag looks

Verder met de nagels, want met Koningsnacht dip ik de mijne in een neon oranje lak voor de juiste stemming, maar ben je wat van de creatieve kant? Wat dacht je van splatter nail art? Spetter met rood en blauw op een witte achtergrond, desnoods wat oranje erbij voor de perfecte Koningsdag nagels!

Last minute Koningsdag looks

Pak de gekste slingers uit de kast met van die nep bloemen eraan, kraaltjes, zo over de top mogelijk en draag ze als sjaals! Doorzoek je kledingkast voor oranje items, draag extravagante zonnebrillen, toeters en bellen, doe gek, maar het allerbelangrijkste, heb plezier! Fijne Koningsnacht dolls en veel pleier op Koningsdag!

Heb jij plannen voor Koningsnacht en/of Koningsdag?


2 Comments

 • Anita

  25/04/2018

  Yes koningsdag, jammer dat het zo een slecht weer wordt.

  Reply
 • Jeroen.

  25/04/2018

  PARTY!!!!!!!;-))))

  Reply

Geef een reactie