Last week, I was thankful for.. #203

Ineens schoten de temperaturen omhoog waar ik ook flink gebruik van heb gemaakt, want niet alleen ben ik wat tinten donkerder, ook het service beter bekend als het kleine side project waarmee ik bezig was droogde als een tierelier. Dan heb ik het nog niet eens gehad over mijn schilderijen. Jongens, ik houd ervan! Warm weer, lekker klussen, verjaardag vieren, want ik blies maar liefst 25 kaarsjes uit en genieten, gewoon omdat het kan! Good day thankful 203! 

Thankful 203Mijn taart van vorige week vrijdag!

In de tuin werken – draadloze koptelefoon – walnoten – mijn online workshop die nog steeds wordt bezocht! – G-Eazy – Bob’s Burgers – tekenen – fotograferen van mijn service – ASMR – kijken van documentaires – onweer – begonnen met nieuwe workouts – kiwi’s – vooruitgang in mijn herstelproces – yoga – Pearl Jam – honing meloen – in de art make-up – hardlopen – bezichtigen van zonsondergangen – stretchen van al mijn spieren – doordeweeks drankjes doen – Dream School – schilderen – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Unicorn Blood – mijn eerste kortingscode in mijn Etsy shop! – Pinterest – Utopia bingewatchen – Diggy Dex & Kraantje Pappie – kip met bacon – rondhangen in de zon – schoonmaken van mijn kamer – crocs – Modern Family – augurk met ham – vieren van mijn 25ste verjaardag – thrift shoppen – mooiste zonsondergang van 2018 tot nu toe gezien – Temptation Island vooruitkijken – signeren van mijn items voor in de shop afwerken van mijn to do lists – documentaires bingewatchen – kaasplank – weekendje vrij – de leuke birthday pie! – uitproberen van nieuwe schildertechnieken – Mom’s homemade foodies – de hilarische items die Naab had gekocht voor mijn verjaardag – avondje drinken met de broeders – video’s kijken van Bob Ross – hebben van een chille verjaardag – films kijken – weekendje vrij. 

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • Jesse

  29/04/2018

  Oooh so cute!!
  Nog gefeliciteerd, love the pie!!!

  Reply
 • Irma

  02/05/2018

  Die taart is echt the cutest!
  En lekker weer bezig met sporten en hardlopen hoor! Goed bezig!

  Reply

Geef een reactie