De mind-blowing Wilkinson Sword Intuition F.A.B scheermes!

Laten we eerlijk zijn, je wilt het zo snel mogelijk achter de rug hebben, namelijk het verwijderen van lichaamshaar, maar ook op de minst pijnlijke manier. Waar kom je dan bij uit? Inderdaad, scheermessen! Duurt dit lang? Ja, want ik ben zo’n type die ongeduldig is en per ongeluk mijn enkel, knie en scheenbeen openrijt, maar dat is nu verleden tijd met de Wilkinson Sword Intuition F.A.B scheermes!

Wilkinson Sword Intuition F.A.B

Wilkinson Sword Intuition F.A.B

Oké, ze hadden mij al bij de naam, want alles met FAB is fabulous, alleen nu staat F.A.B voor Forward And Backwards. Ja, met dit scheermes kun je namelijk van voor naar achteren gaan zonder enige moeite. MIND IS BLOWN. Het is een nieuwe scheerervaring die je leven een stuk makkelijker gaat maken, maar laten we even de verpakking bewonderen.

Wilkinson Sword Intuition F.A.B

Wilkinson Sword Intuition F.A.B

Een zwarte layout met daarop informatie hoe o.a. het product werkt, dat er water activerende gel in zit verwerkt en het mogelijk is om in beide richtingen te scheren. De Wilkinson Sword Intuition F.A.B is vrouwelijk, zoetroze en lijkt een normaal scheermes wat in iedere badkamer te vinden is, maar er schuilt een geheim achter. 

Wilkinson Sword Intuition F.A.B

Als je de blades bestudeert, spot je dat ze beide wat in een soort van v-vorm naar binnen vallen en daaromheen bevindt zich de water activerende gel die je huid soepel maakt, waardoor het scheermes nog makkelijker over de huid glijdt. Het gaat om drie mesjes aan de bovenkant en twee onder, eigenlijk verwijder je al een overgroot deel met de bovenste om het met de onderkant na te lopen door weer smooth het mesje zonder van de huid te halen naar beneden beweegt.

Wilkinson Sword Intuition F.A.B

Wilkinson Sword Intuition F.A.B

Wilkinson Sword Intuition F.A.B

Het werkt eenvoudig! Het enige wat je moet doen is de Wilkinson Sword Intuition F.A.B op de huid zetten en van beneden naar boven gaan, zoals de standaard scheerbeweging en zonder dat je het mes van de huid haalt ga je van boven naar beneden. Zelf heb ik ondervonden dat het ook uitstekend werkt als je het scheermes heen en weer beweegt in korte stukjes, alsof je wat van de muur wegkrabt met een plamuurmes, snap je? Hierdoor kun je kleine stukjes gemakkelijk aanpakken!

Wilkinson Sword Intuition F.A.B

Wilkinson Sword Intuition F.A.B

Dankzij de gel wat in het scheermes zit gebouwd gaat het van zijn leien dakje, geen scheerwonden, geen irritaties na afloop, maar enorm zachte benen! Het scheelt veel tijd, omdat je eigenlijk twee dingen in één doet én het mesje gaat ook een geruime tijd mee. Sowieso ben ik dat gewend van Wilkinson Sword, hun blades blijven een royale periode scherp! Over hun dierproeven kon ik weinig vinden, behalve dat ze alleen op dieren testen indien het nodig is – denk hierbij aan China – maar hun scheermessen zijn diervriendelijk, ook claimen zij dat hun scheergels dierproefvrij zijn, wat tegenstrijdig is. Anyway, zij testen op dieren indien dat nodig is, wat het merk niet dierproefvrij maakt. 

Wilkinson Sword Intuition F.A.B

Eigenlijk was ik al na de eerste keer scheren verkocht, dat heb ik niet snel, maar weet je hoe een uitkomst het is? Dit hadden ze al jaren geleden moeten introduceren, scheelt zeeën van tijd + een hoop frustratie en snijwonden, haha! Je glijdt over je benen heen, bikinilijn kan wat lastig zijn, maar oefening baart kunst!

De Wilkinson Sword Intuition F.A.B is o.a. verkrijgbaar bij o.a. de Kruidvat en DeOnlineDrogist.nl voor €13,99. Er zijn ook navullingen beschikbaar, hierin zitten drie mesjes voor €14,99.

Welk scheermes gebruik jij?


2 Comments

 • Rachel

  30/04/2018

  Ik gebruik dit scheermesje nu ook voor de derde keer al en hij is echt geweldig inderdaad! al heb ik momenteel vijf scheermesjes liggen haha.. oeps!

  Reply
 • Anita

  30/04/2018

  Wat een uitkomst dit zal inderdaad een hoop tijd schelen.
  Ik denk wel dat je er even aan moet wennen.

  Reply

Geef een reactie