Last week, I was thankful for.. #204

Naast dat ik dankbaar ben in de Thankful artikelen zijn het inmiddels ook kleine persoonlijke updates geworden, voornamelijk over de stand van zaken met mijn gezondheid en kunst. Beide gaan trouwens de goede kant op, op dit moment zit ik weer in een up, sport ik dagelijks door middel van kleine workouts en was ik in de uren van Koningsnacht te vinden. Gokken op de kermis, Italiaans ijs hompen en dat allemaal dunnetjes over doen op een zondagavond. Gewoon, omdat het kan! Sales, Koningsdag en BEAUTY KONING werd 7 jaar! Good day thankful 204!

Thankful 204Dit schilderij is binnenkort verkrijgbaar in mijn Etsy store!

Honing meloen – werken aan mijn kunst – Dream School – drankje doen op een maandag – maken van een nieuwbrieven voor mijn kunst(=schrijf je gerust in aan de zijkant! ->) – G-Eazy – Utopia bingewatchen – ASMR – kiwi’s – knippen van mijn haar, hallo pony! – vooruitwerken – namaken van mijn eerste make-up tutorial Pearl Jam – draadloze koptelefoon – yoghurt ijs – productief zijn – lakken van mijn schilderijen – maken van nieuwe pendants – Temptation Island vooruitkijken – schilderen – Koningsnacht – cocktails – ranten op Instagram over asociale mensen, blijf van mijn kunst af, or I’m gonna whoop your ass – bezoeken van de kermis – workouts – mijn Koningsnacht make-up – 7 jarig bestaan van  BEAUTY KONING! – 30% sale in mijn Etsy store! – drankjes doen in het weekend – walnoten – werken aan mijn service voor Etsy – Bob’s Burgers – Mom’s homemade worteltaart – acoustic covers – de complimenten over mijn online course! – salmiak lollies – regen op het dakraam – documentaires kijken – walnoten – gokken – volle maan – Italiaans schepijs – yoga – Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks – Pinterest – Mom’s homemade pizza – 24 uur met.. terugkijken – vrij weekend – de positieve reviews(=de duimpjes!) op mijn online course bij Skillshare! – hebben van goede dagen.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


One Comments

  • Irma

    04/05/2018

    Wat leuk dat het goed gaat met je online course! Awesome dat mensen enthousiast zijn!
    En altijd fijn als je haar weer geknipt is, helloooo good hair days!

    Reply

Geef een reactie