Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess!

Hunkerend heb ik voor mijn brievenbus gezeten toen de eerste vloeibare lipsticks van hem onderweg weg waren, maar bij het horen dat de glow queen highlighters ging produceren en lanceren.. ik hield het niet meer. Het heeft even geduurd, want binnen no-time was alles weg, maar inmiddels ben ik een troste eigenaresse van de Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess!

Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess

Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess

Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess

Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess

Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess

Het zijn grote schijven met redelijk wat gewicht, vooral als je meerdere hebt en vandaar dat hij ook highlighter palettes uitbracht na aanvraag van vele die klaagden over het gewicht, haha! Roze, roze en nog eens roze! Het embleem staat overal paraat, zowel aan de buitenkant als binnenkant waarin de ster staat afgedrukt. Een grote spiegel en een royale hoeveelheid van 15 gram aan glimmend goed.

Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess

Wist je dat ook de Skin Frosts allemaal dierproefvrij én vegan zijn? Ze bevatten geen parabenen, gluten en ook geen talk, wat ervoor zorgt dat ze enorm romig zijn en hierdoor dus ook fragieler. Pas op, laat je deze één keer vallen, dan ligt het pareltje aan diggelen. 

Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess

Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess

Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess

Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess

Een exclusieve perzik kleur wat mij doet denken aan een luxe champagne waarbij een aardbei op de rand wordt geserveerd. Het lijkt een vrij donkere tint, maar bij het swatchen valt deze toch lichter uit. Eerst twijfelde ik of het wel de juiste kleur was in verband met mijn gele ondertoon en ik kan enorm vloeken als het aankomt op warme tinten, maar het is een match made in heaven dankzij de creme champagne finish. 

Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess

Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess

De Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess is uitmuntend gepigmenteerd, heeft een royale dekking, maar je kunt de highlighter ook subtiel opbouwen. Pas op, het kan een wat plakkaten effect creëren als je teveel in één keer of op één plek aanbrengt. Met behulp van de Morphe Brush m510 veeg ik het luchtig over mijn gehele jukbeenderen en bouw in het middel de highlighter op. Hierdoor behoud je de intensiviteit en oogt het natuurlijk. 

Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess

Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess

Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess

Ontzettend romig, kan zowel droog als nat worden gebruikt, maar dat is bij Peach Goddess niet nodig, aangezien de highlighter al zeer aanwezig is! Perfect voor in de ooghoeken, het wenkbrauwbot, jukbeenderen, neusbrug, cupidoboog, zelfs over oogschaduws heen, denk hierbij aan het middelste gedeelte van je ooglid en ook het lichaam! 

De Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess is verkrijgbaar in de webshop van Jeffree Star zelf voor $29(=€24,44) maar ook de Nederlandse webshop TheMakeUpSpot voor €30.

Welke Skin Frost heb jij in bezit? En staat de Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess op jouw wishlist?


3 Comments

 • femketje

  09/05/2018

  oehh die is echt gorgeous :D love it verwerkt in je oogmakeup!

  Reply
 • Jessica J.

  09/05/2018

  Ik vind deze zooo mooi, alleen denk ik dat ze voor mij té gepigmenteerd zijn, haha!

  Reply
 • Irma

  20/05/2018

  Mooooi! zo shiny!

  Reply

Geef een reactie