Last week, I was thankful for.. #205

Dagen dat het minder gaat, het hoort bij het leven, maar om je week er mee te beginnen. Bro, why?Gelukkig waren er koekrolletjes gevuld met vanille, The Godfather II en schalen zelfgemaakte popcorn in huize Koning, tijd om op te laden met la familia. Langzaamaan kropen de temperaturen omhoog, spotte ik de allermooiste zonsondergang tot nu toe, genoot van het warme weer, hakte een moeilijke knoop door en Starbucks in Batavia-Stad? YES BABY! Ciao thankful 205!

thankful 205Check hier de complete set hierboven en andere items in mijn Etsy store!

Werken aan mijn blog – koekrolletjes gevuld met vanilleroom – The Godfather II – G-Eazy – rondhangen op Pinterest – tijd spenderen met de fam – Mom’s homemade popcorn – in de art make-upthrift shoppen Pearl Jam workouts – werken aan nieuwe ideeën – schoonmaken van mijn kamer – Utopia bingewatchen – Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks – maken van nieuwe listings – schilderen – tonijnsalade met homemade zongedroogde tomaten – zonsondergangen bekijken – zonnige dagen – Kinder Chocolate – Starbucks die in de Batavia komt! – 24Kitchen – gebruiken van een nieuwe schilders techniek – publiceren van mijn servies! – Bob’s Burgers – Mom’s homemade jam koek – in de tuin aan mijn schilderijen klussen – stroopwafels – Shane Dawson – gebruiken van een nieuwe techniek – Temptation Island – BBQ – Modern Family – mooiste zonsondergang van 2018 gezien! (=ja, deze is overtroffen!) – Bevrijdingsdag – Kinder Bueno – RY X – opzoek naar expositie ruimtes – Mom’s zelfgemaakte custard – doorhakken van een moeilijke knoop – docu’s kijken – maken van nieuwe vazen voor in mijn Etsy store – de complimenten over mijn kopjes en vazen!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


Geef een reactie