Mislukte make-up looks die nooit de website haalden.. #5

Van die make-up momenten dat je lekker bezig bent, maar eindigt met een look waarvan je denkt: “Waar ging het mis?” Of dat je écht tevreden bent en ineens de foto’s terugkijkt en twijfelt of je het wel zou delen met anderen.. me! Vandaar dat we vandaag voor de allerlaatste keer terugblikken op mijn mislukte make-up looks van de afgelopen tijd, maar ook looks die mijn blog niet haalde in verband met te weinig foto’s, geen foto’s en ja.. sommigen zijn écht mislukt!

mislukte make-up looks

mislukte make-up looks

mislukte make-up looks

mislukte make-up looks

Ja, mijn cut crease verslaving was real, haha! De ene look na de ander verscheen op de website, maar helaas bleef dit pareltje achter. Na mijn make-up loze dagen besloot ik terug te keren in kleur met een cut crease, alleen kwam het niet over. Het was niet smokey genoeg aan de binnenkant, waardoor het twee groene cirkels lijken op mijn ogen, maar ergens heeft het nog steeds wat.. AND THAT ORANGE BRONZER THO. NO. Trouwens, mijn wenkbrauw aan de rechterkant – voor ons – zit ook vreemd, kijk een beetje afvragend af.

mislukte make-up looks

mislukte make-up looks

mislukte make-up looks

Weet je hoe geweldig ik de kleurencombinatie vond? Vooral omdat ik eindelijk een keer Mermaid Blood van Jeffree Star kon dragen, maar op de foto werd het een.. eh.. aparte combo. Ze matchen totaal niet, daarnaast had ik niet genoeg foto’s + deed deze look mij heel erg denken aan een oude variant. Helaas niet FOTD-artikel-waardig, ondanks dat ik mijn ooglook het einde vond.

mislukte make-up

Het was zo’n gorgeous make-up look in real life dankzij de overload aan glitters die mijn camera niet kon vastleggen. Hierdoor komt de look korrelig over, terwijl het perfect was vervaagd met een natuurlijk ombre effect erin verwerkt. Royal purple boven met royal blue aan de onderkant, verdronken in glitters + shimmers die aansloten bij de tinten en een subtiele nude lip met té witte armen. Oeps.

mislukte make-up looks 3

iPhone camera, foundationvlek op mijn T-shirt en geen mislukte make-up look, maar mijn look voor Koningsnacht! Helaas had ik hier geen foto’s van gemaakt, te weinig tijd en daarnaast zou het artikel een aantal dagen tot een week te laat komen.. nah, I pass. Even een buiging voor de rechte eyeliners, de strakke lijnen + drie kleuren tegelijkertijd, yaaaas! Een hint van oranje onder mijn ogen en gecombineerd met een subtiele nude tint op de lippen, beter bekend als Mannequin van Jeffree Star.

Sowieso draag ik de laatste tijd niet vaak make-up, maar naast mijn make-up looks voor mijn blog heb ik ook mijn standaard signature looks die al zijn verschenen in artikelen, waardoor ik ze niet opnieuw kan fotograferen. Dit zijn voornamelijk looks als ik buiten de deur ben te vinden, in video’s, maar niet de moeite waard zijn voor een nieuw artikel, anders blijf ik replica naar replica maken, haha! Ze verschijnen wel op mijn Instagram, vooral als Unicorn Blood weer straalt op mijn lippen, love that shade!

Check hier deel 1!
Check hier deel 2!
Check hier deel 3!
Check hier deel 4!

Wanneer had jij voor het laatst zo’n bad makeup day?


3 Comments

 • Laura

  13/05/2018

  Ik vind alleen de groene ‘mislukt’. Het contrast is inderdaad helemaal weg. Die tweede vind ik je lippen wel goed matchen op de foto en die ooglook echt prachtig verder! De laatste twee vind ik ook erg tof!

  Reply
 • Jeroen.

  13/05/2018

  Alleen de groene is niet zo…
  Maar de rest is prima, je was in ieder geval lekker bezig.

  Reply
 • Irma

  20/05/2018

  Die tweede en derde zijn echt BOMB.
  Maar wel goed dat je kritisch bent op je looks!

  Reply

Geef een reactie