Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug Lord, Mannequin en Unicorn Blood!

Vorige zondag kreeg je een kijkje in mijn gehele Jeffree Star collectie, maar vandaag leg ik de focus op mijn laatste drie aanwinsten van het dierproefvrije merk. Van een witte lipstick tot aan mijn ultieme favoriet die ik niet meer uit mijn make-up stash kan denken en een nude variant die gecombineerd kan worden met mijn heftige make- uitspattingen. Maak kennis met de Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug Lord, Mannequin en Unicorn Blood!

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug Lord

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug Lord

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug Lord

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug Lord

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug Lord

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug Lord

Fleurige roze verpakkingen versierd met sterren wat zijn naam een eer aan doet en ook terugkomt op de lipstick hulzen zelf, voornamelijk de dop is voorzien van het embleem. De Jeffree Star Velour Liquid Lipstick zelf is transparant aan de onderkant, waar je de kleur kunt bezichtigen + de inhoud op de hoogte kunt houden en de dop is roze met een vrij grote applicator, maar er zit een inkeping in, waardoor je eenvoudig de vorm van je lippen kunt volgen zonder buiten de randen te gaan. 

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug Lord

Bij het zien van een witte lipstick krijgt menig man een hartverzakking, terwijl het hebben van een witte kleur in je collectie een uitkomst kan bieden, vooral voor het lichter maken van bepaalde lipsticks, het juiste ombre effect op de lippen of omdat je een badass bent en van een witte lip houdt! 

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug Lord

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug Lord

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug Lord

Laten we niet vergeten dat de Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks ook multifunctionele opties hebben, namelijk voor het gebruiken van kleurrijke eyeliners, basissen voor onder oogschaduws of de reden waar ik ze vaak voor gebruik, namelijk in mijn artistieke make-up looks. Het dierproefvrije merk beschikt ook over vegan producten, waaronder deze drie lipsticks.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug LordNet aangebracht, nat.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug LordIngedroogd na enkele minuten.

De swatches van de Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks van links naar rechts:
Drug Lord = parelwit, mat
Mannequin = huidkleurige zalmtint, mat
Unicorn Blood = oude bloedrode tint, mat

Je zou het niet zeggen, maar Drug Lord is net zo dekkend als Unicorn Blood en Mannequin, zijn alle drie goed voorzien van een royale pigmentatie, waardoor de kleuren nog meer spreken. Mannequin bevat een rozige ondertoon, neigt wat naar de zalm toe, helemaal bij mijn gele ondertoon en bij Unicorn Blood bevindt zich een roze ondertoon in de vloeibare lipstick, deze staint ook.

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug Lord

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug Lord

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug Lord

Laten we het even hebben over de houdbaarheid, want hoe long lasting zijn ze nou echt? Het zal je verbazen, maar een dagje buitenshuis met twee keer bijwerken gedurende dag is voldoende. Ja, ze gaan enorm lang mee, overleven een drankje en hapje, maar bij een maaltijd, ligt er ook aan wat je eet, bijvoorbeeld met veel olie, dan moet je echt bijwerken, voornamelijk de binnenkant, meer niet en redelijk smudge proof. 

Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug Lord

Met Drug Lord ben ik intens gelukkig omdat je er zoveel kanten mee op kan, voornamelijk voor de witte eyeliner als het mengen van kleuren om ze lichter te maken of pasteltinten mee te creëren. Mannequin is ideaal voor op de wat luchtige dagen, maar mijn all time favorite is toch wel Unicorn Blood, vooral door de diepe rode kleur, de velvet finish die ze alle drie hebben, maar ook de volume die je dankzij de matheid ervan krijgt! 

De Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Drug Lord, Mannequin en Unicorn Blood zijn verkrijgbaar in zijn webshop zelf voor $18(€15,18) maar ook bij de Nederlandse webshop TheMakeUpSpot voor €20,95.

Welke tinten heb jij? En welke lipsticks zou je graag nog aan jouw collectie toevoegen?


2 Comments

 • Anita

  14/05/2018

  Ik hou van jou reviews altijd eerlijk en oprecht (soms heb ik nog nooit van het merk gehoord!)
  Ben benieuwd naar een look met de witte lipstick.

  Reply
 • Jessica J.

  16/05/2018

  Unicorn Blood! ♥♥ Ik heb Santa Baby, Calabasas, Unicorn Blood en I’m Shook.

  Reply

Geef een reactie