Last week, I was thankful for.. #206

Het waren tropische dagen, weet je hoe lekker ik dat vind? Oh, echt genieten! Druk aan het klussen, zweet op mijn voorhoofd en kunstwerken creëren voor mijn debuut expositie onder het genot van mijn favo rapper G-Eazy. Mijn mindset staat gefocust op mijn kunst, de ideeën blijven mijn hoofd binnenstromen, inmiddels zijn er twee schilderijen bij gekomen, staan te drogen en schreef ik een uitgebreide update erover op mijn Patreon. Er zitten veranderingen aan te komen, waardoor ik langzaamaan dingen afbouw en afrond, meer informatie zal volgen. Laten we ons nu focussen op de thankful 206 alweer!

thankful 206

Bezichtigen van de zonsondergang – G-Eazy – Kinder Bueno – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Anna Nicole – zonnige dagen – bijwonen van webinars – wandelen – werken aan mijn kunstwerken in de zon – honing meloen – TEDx – Pinterest – Bob’s Burgers – Veorra & The Tech Thieves – Mom’s homemade pasta – fotograferen van mijn schilderijen in de tuin – behind the scenes aan de slag – opruimen van mijn schilderplekken – posts schrijven voor Patreon – de reality van Andre Hazes – walnoten – bewonderen van mooie uitzichten – werken aan mijn Etsy store – Jeffree Star Skin Frost Peach Goddess – Utopia – publiceren van een nieuwe schilderijen workouts – opzoek naar ruimtes om te exposeren – schilderen – warme stroopwafels – Josylvio – momenten voor mijzelf – bezoeken van de stoffenmarkt – niet publiceren van een video – de positieve reacties die bij mijn Skillshare online course blijven oplopen – werken aan mijn debuut expositie – RY X – uitproberen van een nieuwe schildertechniek – Tash Sultana – vooruitwerken – niet publiceren van een video – Pearl Jam – maken van schilderijen voor de expo – thrift shoppen – docu’s kijken – drankjes doen met Naab – het zetten van een deadline voor mijn expo – Moederdag – kaasplank – hebben van een zalige zondag – Florence + The Machine – Boer Zoekt Vrouw.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


One Comments

  • Irma

    20/05/2018

    Lekker bezig doll!

    Reply

Geef een reactie