7 leuke dingen die je kunt doen in Las Vegas!

In mei 2017 begon ik met schilderen, in september 2017 opende ik mijn online shop en startte de verkoop en in oktober 2017 exposeerde ik voor het eerst in mijn eigen woonplaats. Ja, dromen waarmaken is mogelijk! Vandaar dat Las Vegas nog steeds hoog op mijn bucketlist staat, jezelf wanen in de stad die nooit slaapt, omringd is met lampjes en hallo gok walhalla! Vandaag 7 leuke dingen die je kunt doen in Las Vegas!

7 leuke dingen die je kunt doen in Las Vegas

1. Ben je net zoals mij gek op crime? Neem dan gerust een kijkje bij The Mob Museum! Ik heb mij namelijk laten informeren dat het om een zeer interessant museum gaat met de geschiedenis over de Amerikaanse criminaliteit die een donkere deken over Vegas heen legde. Van unieke stukken over de beruchte criminelen tot aan een wand met alleen maar foto’s van made men & their associates. Naast vele exposities die er worden gehouden zit er ook een crime lab in en unieke items uit deze tijd.

2. Waarvoor gaan we naar Vegas? Inderdaad, we willen gokken! Van de overvolle pokertafels door naar de roulette, alhoewel ik mijn roulette strategie niet helemaal onder controle heb, maar gelukkig heb ik nog even de tijd om dit niveau op te krikken, haha! Laten we de klassieke gokkasten niet vergeten, want ook daarvan heb je een speciale ruimte met alleen maar vintage gokkasten!

7 leuke dingen die je kunt doen in Las Vegas 4

3. Als je dan toch in Las Vegas bent, waarom niet meteen doorlopen naar het “Welcome in Las Vegas”-sign, zodat je een geweldige herinnering kan vastleggen en een leuke selfie voor later. Het is een must do, een drukbezochte toeristenplek én het schreeuwt Vegas vibes.

4. Voor entertainment ben je bij Las Vegas aan het juiste adres, want naast de spectaculaire optredens van Britney Spears, maar ook onze eigen Hans Klok heb je nog Cirque du Soleil! Inspirerende performances met waanzinnige kostuums, gave choreografie, muziek en meer. 

5. Ga je in de periode van september? Vergeet dan niet om langs het driedaags evenement “Life is Beautiful” te gaan! Het gaat om een muziek en kunst festival in Downtown Las Vegas met o.a. dit jaar op het podium The Weeknd, Florence +The Machine, Bastille, Blackbear, N.E.R.D, Galantis en nog veel meer.

7 leuke dingen die je kunt doen in Las Vegas 1

6. Als je het doet, doe het dan meteen goed en boek een luxe hotel, waarin je een geweldig uitzicht hebt over de skyline van de prachtige stad. Wie wil nou niet in het bekende hotel slapen genaamd The Caesars Palace? Van normale hotelkamers tot aan de varianten die voorbij komen in The Hangover, maar ook zwembaden, spa’s, dingen die je kunt doen en meer.

7. Neem gerust een kijkje over de hele wereld, maar dan in een aantal minuten, want als je bekend bent met de beelden van Las Vegas, dan kun je vast wel de Eiffeltoren herinneren! De bootjes in Venetië of The Big Apple uit New York? Ze zijn allemaal gebundeld in thema’s van verschillende hotels verspreid over Las Vegas! Hierdoor kun je cultuur proeven zonder de hele wereld over te moeten. 

7 leuke dingen die je kunt doen in Las Vegas

Naast dit allemaal zou je ook een bezoekje kunnen brengen aan Route 66, een Las Vegas wedding bijwonen, misschien getuige zijn of gewoon zelf trouwen! Heerlijk jezelf laten verwennen, jurk aanschaffen, lekker taart eten en daarna ouderwets feesten in het wel beloofde stadje. Do I need to say more?!

Staat Las Vegas op jouw travel list?

In samenwerking geschreven.
Bron foto’s: 1, 2 , 3, 4.

6 Comments

 • Teddy

  19/05/2018

  Zo’n leuk artikel! Ik ben afgelopen maart in Las Vegas geweest, ben toch wel een beetje verliefd geworden op de stad!

  Reply
 • Anita

  19/05/2018

  Ik denk dat Las Vegas op iedereen zijn bucketlist staat!

  Reply
 • Irma

  20/05/2018

  Daar zou ik zó graag naartoe willen!
  Sowieso de USA is een droom om ooit heen te gaan!

  Reply
 • Jennifer

  22/05/2018

  Las Vegas is zo onwijs gaaf. Lekker eten hoort er ook bij! En een mooie prijs winnen op zo’n hele grote dikke Bertha gokkast natuurlijk.

  Reply
 • Petra

  23/05/2018

  Ondertussen al twee maal geweest, zalig!! Moet je toch echt eens gedaan hebben in je leven, you’ll love it!

  Reply

Geef een reactie