VIDEO: Mijn make-up stash opruimen 2018!

Een schoon huis, is een schoon hoofd, zeggen ze. Bij mij werkt dat namelijk uitstekend, want zodra mijn kamer weer aan kant is, mijn schilderplek opnieuw bekleed is met nieuw plastic, dan ben ik in mijn sas. Ideeen vloeien rijkelijk binnen, waardoor ik nog meer zin heb op te beginnen met een schilderij. Dat geldt ook voor mijn make-up stash! Je krijgt weer alles mee wat je in bezit hebt, spot oude favorieten, restanten die je moet opmaken en omdat ik veel requests krijg voor het opruimen van mijn make-up stash is deze speciaal voor jou.. mijn make-up stash opruimen van 2018!

make-up stash opruimen

In de video wilde ik mij voornamelijk focussen op twee doorns in het oog, namelijk mijn lade met oogschaduws en foundations. De eerste lade bestaat uit mijn oogschaduws, zowel compact als pigmenten, maar ook eyeliners, wenkbrauw gerelateerde items, palettes en meer. Het zijn alleen maar oogproducten of items die rondom het oog behoren, maar het kan best lastig zijn om dit in te delen door de hoeveelheid items. Dat geldt ook voor mijn foundations, blushes, bronzers, highlighters en lenzen. Het moet georganiseerd zijn, praktisch in elkaar steken en gebruiksvriendelijk.

Klik hier als je mijn make-up stash opruimen video niet kunt bekijken.

Ik ben weer zo blij als een kind in een snoepwinkel, wat is het toch zalig als het weer schoongemaakt is! Hier en daar spotte ik wat producten die ik écht weer moet gaan gebruiken, maar ook items voor in mijn artistieke looks. Hierin gaat altijd veel product zitten, waardoor ik niet alles eraan wil wagen en hierdoor ondervond ik wat make-up producten waaraan ik moet beginnen of kan opmaken door middel van deze looks. Win-win situatie dit!

Hoe ruim jij jouw make-up collectie op?


One Comments

  • femketje

    20/05/2018

    love zulke video’s :D alleen herinnert het me er wel aan dat ik ook mijn stash weer eens moet uitzoeken >.<

    Reply

Geef een reactie