Last week, I was thankful for.. #207

Het gaat goed met het creëren van kunstwerken voor mijn debuut expo, ik laat alles op zijn beloop gaan qua ideeën en het uitwerken ervan. Het ene schilderij na het andere wordt bedacht en vervolgens omgezet tot een pareltje op een canvas. Over canvassen gesproken, nieuw projectje is gaande, zal je binnenkort zien verschijnen in mijn Etsy store, maar naast de goede zaken op kunstgebied, zit ook mijn gezondheid wat meer in de lift. Ondertussen schreef ik vrolijk door, genoot van de warmere dagen inclusief wat ijskoude tussendoor, was te vinden in de natuur, versnipperde heel wat stroopwafels en hallo thankful 207 alweer!

thankful 207

Werken aan mijn schilderijen in de zon – G-Eazy – bezichtigen van mooie uitzichten – Bob’s Burgers – Inverness – opruimen van mijn make-up stash – kaasplank – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Anna Nicole – warme dagen – walnoten – Sam Tinnesz workouts – afwerken van mijn to do lists – me-time – kiwi’s – Felix Cartal maken van nieuwe schilderijen voor de expo – lakken van mijn nagels – klussen – wandelen – draadloze koptelefoon – drankje doen op een dinsdag – Veorra & The Tech Thieves – Hugo Boss Bottled – stroopwafels – afronden van schilderijen voor mijn expositie – opruimen van mijn make-up stash – bezichtigen van de zonsondergang – Florence + The Machine – Utopia bingewatchen – carpaccio – Josylvio – vooruitwerken – maken van pendants – schrijven – thrift shoppen – wafeltjes met vanille boter creme – meer dan 50+ mensen nemen deel aan mijn online workshop op Skillshare! – Pinterest – Mom’s zelfgemaakte pasta – foto’s van vroeger bekijken – AMSR – spotten van de sikkel maan – bezig met een nieuw project voor in mijn Etsy store achter de schermen aan de slag voor mijn blog – borrelen met opa en oma – reality soap van Andre Hazes kijken met de fam – drankjes doen in het weekend – stappen vooruit in mijn gezondheid – posts schrijven voor Patreon – BBQ – werken aan mijn debuut expositie – Tash Sultana – beginnen van een nieuwe series voor schilderen – Typisch terugkijken – hebben van een zalig weekend.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


One Comments

  • Irma

    24/05/2018

    Wat ben je weer lekker bezig met schilderen!
    Ben zo benieuwd naar je expositie! Houd me op de hoogte!

    Reply

Geef een reactie