MEGA, MEGA, MEGA SNAPCHAT OVERZICHT #20: Verandering, mijn debuut expositie en kunst!

Als je dacht dat mijn voorgaande Snapchat overzichten groot waren, maak je borst dan maar nat voor deze versie! Het zal één van de laatste samenvattingen zijn en daarvoor pakken we groot. Van januari tot de maand mei, van kunstwerken tot aan mijn debuut expositie, verjaardagen en meer ongein, hallo Snapchat overzicht 20, bring it on!

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Snapchat overzicht 20

Met regelmaat houd ik mijn lak plek op orde. Hierdoor voorkom je stof in je schilderijen, althans minder stof, blijft het netjes en krijg je er geen rommel in. Het is alleen altijd een gedoe om te doen.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Ik begon het jaar met mijn bucketlist, want daarop stond namelijk dat ik een week lang geen make-up wilde dragen. Het begon wat stroef, hier en daar wat mascara, maar het hek is van de dam. Geen make-up voor 11 dagen, inmiddels draag ik weinig tot geen make-up. Alleen voor mijn blog, als ik buiten de deur ben te vinden zoals uitstapjes enzovoort, speciale gelegenheden en soms als ik er zin in heb. Ik leef het goede leven.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Helaas valt de Super Bowl altijd rondom 12 a 1 uur in de nacht, maar omdat het bij ons een redelijk dingetje is wordt het in huize Koning in de middaguren gevierd. Nacho cheese, tonijnsalade, kaasplank, dipsaus en nog meer lekkere happies.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Natuurlijk spendeer ik mijn dag in style door middel van mijn jersey, paradeerde trots rond in mijn Packers jersey van Aaron Rodgers, yee! Ondertussen moest ik ook nog wat enkele dingen doen buiten de deur, waaronder Naab op school helpen, opnieuw in style, aye.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Speciaal voor Valentijnsdag maakte ik een Valentijns gerelateerd schilderij op een hart vormig canvas. Zachte kleurtjes met een holografische glitter, op dit moment verkrijgbaar in mijn shop!

SNAPCHAT OVERZICHT 20

SNAPCHAT OVERZICHT 20

SNAPCHAT OVERZICHT 20

SNAPCHAT OVERZICHT 20

SNAPCHAT OVERZICHT 20

SNAPCHAT OVERZICHT 20

SNAPCHAT OVERZICHT 20

SNAPCHAT OVERZICHT 20

SNAPCHAT OVERZICHT 20

SNAPCHAT OVERZICHT 20

SNAPCHAT OVERZICHT 20

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Of ik een favoriete look heb? Nee hoor.. hahaha! Ik ben verkocht aan Unicorn Blood van Jeffree Star, vooral in combinatie met de sensuele pin up look, maar ook de aardetinten op mijn oogleden. Beide doen elkaar versterken, het is een exclusieve kleur van zichzelf en maakt mij minder geel, altijd goed.

Snapchat overzicht 20

Het heeft even geduurd, er moest het nodige zoals altijd fout gaan, maar het moment was daar, namelijk de laatste loodjes voor mijn online workshop hoe je kunt acryl gieten! Inmiddels is de workshop goed bekeken, heb ik veel positieve reviews erop en deze is te volgen op Skillshare.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

In maart was mijn vader jarig en dat moest gevierd worden! Ja, we hebben kaasplanken ontdekt, weet je hoe lekker dat is? Noten met brie op een toastje of augurken met ham.. oh.. LIFE.

Snapchat overzicht 20

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Altijd een masker op!

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Het lakken van mijn schilderijen doe ik eens in de zoveel tijd, vooral omdat de geur vrij heftig is, maar het resultaat is mind-blowing. Sommige kunstwerken komen zo tot hun recht, kleuren worden intenser, het effect komt meer naar voren dankzij het glas effect.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

SNAPCHAT OVERZICHT 20

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Artikelen schrijven en ondertussen video’s, series of in dit geval vlogs bekijken van 2WMN en de stream van de LABeast. Sowieso luister ik altijd muziek op de achtergrond, maar soms is het ook prettig om het af te wisselen.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Langzaamaan ben ik begonnen met het oppakken van sport. Ik begon als eerst met yoga, waarin ik jou toentertijd mijn favoriete video’s liet zien. Vervolgens pakte ik door met de squat + gluten + plank 30 days challenges en..

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Nu lukt het mij inmiddels om weer met regelmaat buiten de deur te wandelen en heb ik al een aantal keer hardgelopen, waaronder een sessie van Start To Run 5KM. Dit zijn enorme mijlpalen, weet je hoe blij en trots ik ben?!

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Tussendoor bezocht ik ook meer plekken op de fiets, waaronder..

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Mijn postbus! Eventjes snel met de fiets zodat mijn lichaam weer went aan inspanning, aangezien dat niet meer ging na de ziekte van Lyme. Ik heb er weer vertrouwen in, merk dat mijn spiermassa weer toeneemt en dat ik een stuk sterker ben.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Van te voren vierde we Mams verjaardag met opa en oma, maar op een zondag in april was zij echt jarig! Kaasplankje met allerlei soorten kaas, druiven, toastjes, kipkerrie, augurken en augurken met ham.. die zijn zó lekker!

SNAPCHAT OVERZICHT 20

DIT. HOE. DAN. Soms verbaast het mij hoe ik overal ver kan rond smeren zonder het door te hebben..

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Politieserie + Jeroen van Koningsbrugge = good shit. Ben je nog niet bekend met Smeris? Aanradertje! Ik bingewatch het met liefde, maar dat kan niet omdat het zo spannend is, waardoor je wekelijks voor de buis zit gekluisterd als het nieuwe seizoen wordt gereleased.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

When shits needs to be done, rocking a blue blazer and white sneakers.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Stemmen, het moest gebeuren.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Dit ook, dit moest ook gebeuren, namelijk het uitmesten van mijn beauty stash. Het was een chaos, oh. Soms schaam ik mij voor de rommel in mijn lade, maarja, niemand die het ziet, haha! Check hier de video waarin ik alles opruim!

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Ja, hier ben ik nog steeds mee bezig, maar er komt een compleet nieuw iets in mijn Etsy winkel terecht!

SNAPCHAT OVERZICHT 20

SNAPCHAT OVERZICHT 20

SNAPCHAT OVERZICHT 20

SNAPCHAT OVERZICHT 20

De items die ik ging gebruiken voor mijn volgende make-up look.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Weet je hoe heerlijk ik het vind om tijd te spenderen in de artistieke make-up? Ik probeer het beter te balanceren met mijn kunst. Beide kost veel creativiteit, maar zolang ik dingen goed blijf doordenken, meteen uitwerk als er iets nieuws binnenkomt, dan gaat het mij goed af. Dit was ook de look die zoveel schade bracht de volgende dag..

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Oh jongens, wat had ik een KUT dag. Jeetje, niet te zuinig hoor. Ik was met het verkeerde been uit bed gestapt om vervolgens de make-up in te gaan, halverwege het proces te zitten en er dan achterkomen dat de boel van gisternacht door je lagen foundation, oogschaduw en primer heen komt. Hoe dan?!

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Gelukkig had Naab vakantie, zij was toevallig bij ons thuis en enkele minuten later waren we gestrand voor de televisie met The Godfather II op en zelfgemaakte popcorn door Mom. Ah, dat maakte de dag stukken draagbaar.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Gappies, de griep had mij te pakken, althans een fikse voorhoofdsholteontsteking zie in mijn kop zat geworteld. Oh, in tijden niet zo ziek geweest. In het begin van het jaar had ik al een klein griepje, maar deze vloerde mij echt. Gelukkig voelde ik mij na een dag of vijf beter en toverde meteen een tintje donkerder op mijn huid met de tanning mousse van de Primark om wat healthier te lijken. Aanrader trouwens!

SNAPCHAT OVERZICHT 20

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Ik vind het moeilijk om mijn kunstwerken te fotograferen, maar het moet gebeuren, zodat ik ze kan publiceren in mijn Etsy shop waar jij ze kan aanschaffen!

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Een van de eerste dagen dat het warm was, tijd om in mijn oude kloffie bezig te gaan aan mijn kunstwerken. Mijn favoriete dagen en momenten.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Masker op en gaan! Omdat ik de laatste tijd veel spendeer in de chemische luchten waaronder van de verf, maar ook het lakken en het vele fijnstof door het schuren draag ik ten alle tijden een masker. Het voelt en is beter voor mijn gezondheid.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

In de buitenlucht ging ik aan de slag om de bovenste laag eraf te schuren, zodat er een nieuwe overheen kon. De foto is genomen in het zonlicht, kijk hoe een intens kleurcontrast, ondanks dat de glanslaag er al af is. Verliefd!

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Ondertussen was het mokkeltje ook in de tuin, lekker ravotten, maar voornamelijk dutten.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Een outfit post mag niet missen met deze hippe schoenen. Ja, ze zijn fout. Ja, ik vind ze helemaal het einde.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Even met de familia langs de Primark, wimpers inslaan, overhemden scoren en nog meer lekkere pyjamabroeken die ik draag als joggingbroeken.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

SNAPCHAT OVERZICHT 20

When you fuck up.. maar je kan nog niet je fouten inzien, dus blijf je maar weglopen, maar je weet dat je het moet opruimen.. Oh, dit gebeurt eens in de zoveel tijd. Dan ruïneer ik een hele set aan schilderijen achter elkaar, maar van fouten maken leer je. In dit soort gevallen is het alleen een enorme chaos.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Maar dan maak je alles weer schoon en begin je opnieuw.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Naast mijn hele collectie aan overhemden, blazers en clutches heb ik ook een aardige reeks aan zwarte T-shirts. Ideaal voor make-up looks, filmen, onder iets zoals blazers of een overhemd. Ik stuitte hierop nadat ik mijn kledingkast had uitgemest en zomer proof had gemaakt.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Op een mooie dag terug de tuin in om te schuren, heerlijk om dit nu buiten te kunnen doen. Masker op, schuurpapier bij de hand en gaan met die banaan.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

In de tussentijd blijf ik druk bezig met het creëren van kunstwerken, zowel voor mijn debuut expositie die ik helaas nog niet aan jullie kan laten zien in verband met het stelen van de ideeën. Je weet hoe dat gaat tegenwoordig, vandaar dat ik het wil voorkomen. Dit pareltje werd niet zoals ik wilde dat het zou worden, ik besloot wat nieuws uit te proberen en was meteen verkocht! Ik ben er nog mee bezig, maar dit was een closeup.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

IT WAS MY MOTHERFUCKING BIRTHDAY, YEE! Thanks Naab for the button!

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Ik houd van de taarten van de HEMA, vooral de fototaarten vind ik het leukst! Ditmaal het jonge mokkeltje dat ik was in mijn kindertijd, inmiddels tikte ik de kwart eeuw aan. Oh, wat gaat de tijd toch verdomd snel.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Ik had ook wat wensen qua hapjes, want mijn Mom kan goed koken en kip met bacon stond er zeker op! Een van mijn favoriete gerechten van Mum, alleen verpest de filter de foto een beetje. Ze waren niet verbrand, echt precies goed, knapperig, maar ook nog zacht.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Gevolgd door bladerdeeg hapjes met pizzavulling, kaas en saucijzenbroodjes!

SNAPCHAT OVERZICHT 20

De nacht sloot ik af met sterretjes – thanks Naab! – drankjes en mijn squad!

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Koningsnacht, dat vierde we met een gekleurde eyeliner in de Nederlandse vlag, oranje oogschaduw onder de ogen en een cocktail.

Snapchat overzicht 20

Speciaal voor Koningsdag voegde ik ook nog een leuke korting toe aan mijn Etsy store, namelijk 30% off op vrijwel de gehele winkel. Schrijf je nu in voor mijn mailinglist en mis geen kortingen! Dit kan aan de zijkant. ->

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Vanwege Koningsdag was de kermis weer in het centrum te vinden met de bulldozers en zoals jullie weten houd ik er wel van om een gokje te wagen. Samen met Naab bezochten wij de kermis, speelde op wat kasten en haalde een ijsje bij Billy’s. Een lekkere ijssalon in Lelystad, goede kwaliteit en een ruim assortiment aan smaken. Het was opnieuw een mijlpaal, omdat ik niet heel ziek werd van de suikerrush, aangezien ik daar nog steeds last van heb na Lyme. Hurray!

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Druk bezig met het stoken van mijn Etsy store, want sinds deze week geef ik namelijk online één op één workshop acryl gieten! Hierin leer ik jou hoe je een canvas moet preppen, wat ik gebruik, maar ook mijn acrylic pour recept! Ondertussen keek ik inderdaad naar de weekvlog van 2WMN, lekker ontspannend.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Het proces van dit schilderij is langzaam, het moet tussen elke stap steeds drogen, ben benieuwd waar het schip gaat stranden. Dit is trouwens weer een nieuwe techniek, een uitprobeersel.

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Warm weer, dat vraagt om te fotograferen in de tuin! Ik besloot het een kans te geven, maar het is en blijft moeilijk, helemaal omdat de kleuren van het schilderij enorm intens zijn. Echt gorgeous, begrijp mij niet verkeerd, maar best lastig om vast te leggen. Pareltje hé?

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Bezweet, plakkerig, haar alle kanten op, bedekt in verfvlekken en BOMB ASS PAINTINGS op mijn schilderdesk. That’s how we do it. Het ging namelijk om twee schilderijen voor mijn debuut expositie, zoals ik al zei kan ik daar weinig over kwijt, maar..

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Ik schrijf er hier en daar wel over op mijn Patreon! Eens in de zoveel tijd gooi ik er een update uit hoe het ervoor staat, waarmee ik bezig ben inclusief kleine sneak peeks van enkele items. Check het hier!

Snapchat overzicht 20

Mijn moeder maakt de lekkerste worteltaart, vooral het glazuur erbij.. hemels!

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Eens in de zoveel tijd maak ik een nieuwe scrub voor het lichaam, voornamelijk de kokosolie met suikerscrub inclusief citroenen. Hierdoor wordt de suiker wat zachter, ideaal voor als je net zoals mij een droge en gevoelige huid hebt.

Snapchat overzicht 20

Het kunstleven gaat door, het maken van nieuwe eyecatchers ook. Een wit doek en regenboogkleuren maakt mij gelukkig.

Snapchat overzicht 20

En toen kwam ik in zo’n snelheidsstroming van alleen maar creëren, bedenken, ontwerpen en maken. Hier en daar doe ik een stapje terug, ga er rustig voor zitten en kijk documentaires of mijn favoriete feel good film, de Hangover!

Snapchat overzicht 20

Filmen, schilderen en ondertussen mijn Wall Of Paint bewonderen. Kijk trouwens hoe weinig schilderijen er hingen, inmiddels heb ik zoveel gemaakt, de wand hangt vol. Er hangen ook schilderijen die nog niet in mijn shop zijn te vinden. Geen zorgen, die komen binnenkort!

Snapchat overzicht 20

Tegenwoordig is er niks meer veilig, van canvassen tot aan vazen, kopjes en nu ook LP’s die eraan moeten geloven, maar dit werd namelijk “Galaxy & The Universe.”

SNAPCHAT OVERZICHT 20

Nieuw project, nieuw item voor in mijn Etsy winkel, wordt binnenkort gereleased. Lekker zagen in de tuin op een dag dat het ineens een stuk kouder was in Nederland, why tho.

Ja, dit waren bijna zo’n 100 foto’s van zowel Snapchat als Instagram. De laatste tijd ben ik meer te vinden op Instagram, omdat Snapchat gewoon wack is geworden na hun laatste update. Het werkt minder praktisch en Instagram is in mijn geval wat beter te hanteren, vandaar dat ik Snapchat nauwelijks tot niet gebruik. Wil je mij volgen? Aangezien ik niet alles publiceer in de overzichten en dit één van de laatste was, follow mij op Instagram!

Wat heb jij liever Instagram of Snapchat?


2 Comments

 • Anita

  26/05/2018

  Zo zijn wij even verwend, zoveel pics!
  Ik hou hier van, vaker doen Cynt.

  Reply
 • Irma

  28/05/2018

  Wiehoee wat een artikel! Lekker gedaan!

  Reply

Geef een reactie