VIDEO: Hoe je oogschaduw intenser maken!

Make-up kan best lastig zijn, vooral als je er net mee bezig, maar ook later in het proces kun je tegen dingen aanlopen, helemaal dankzij de nieuwe ontwikkelingen die dagelijks plaatsvinden in de beauty industrie. Oogschaduw is daar één van, voornamelijk krijg ik de vraag: “hoe je oogschaduw intenser maken?” of “hoe behoud je je oogschaduw zo fel na al het blenden?” Geen zorgen, want vandaag leg ik stap voor stap uit hoe ik te werk ga en wat ik gebruik!

hoe je oogschaduw intenser maken

Houd er rekening mee dat ik al een aardige tijd in de make-up zit, dit leerde ik namelijk ook niet in één dag. Het hielp vooral doordat ik bleef oefenen, mijn eigen technieken ging ontwikkelen en wat vele niet doen, namelijk niet photoshoppen. Met photoshop vervorm je de boel, terwijl je beter jezelf kunt blijven uitdagen net zolang tot je tevreden bent met het resultaat.

Klik hier als je de tutorial niet kunt bekijken.

De producten die ik voor de make-up video heb gebruikt:
– NYX Professional Makeup Jumbo Pencil Milk
– KIKO Smart Colour Eyeshadow 10
– Morphe Brushes 35B Palette
– ColourPop Dream St. Eyeshadow Palette

hoe je oogschaduw intenser maken

hoe je oogschaduw intenser maken

hoe je oogschaduw intenser maken

Met de witte cream base kun je al aardig uit de voeten, aangezien het een tint is die onder elke kleur past, maar houd er rekening mee dat groen het niet goed zal doen op oranje. Tenzij je van de kleurencombinatie houdt. Zelf maak ik ook gebruik van vloeibare lipsticks, vloeibare highlighters, vloeibare blushes, eigenlijk veel vloeibare make-up producten die geschikt zijn voor multifunctionele opties. Pas op, dit geldt niet voor alle items!

Heb jij nog tips om je oogschaduw intenser op te bouwen?


One Comments

  • femketje

    27/05/2018

    dat jumbo pencil blijf ik maar opnieuw kopen :D works like a dream!

    Reply

Geef een reactie