Ik stop met bloggen..

Het begon ooit op een warme dag.. Ja, dit stukje heb ik zeker wel tien keer opnieuw geschreven, omdat het moeilijk blijft om het te vermelden, maar ook om de realisering uit te stellen. Het duurde even voordat ik mijn eerste artikel in elkaar had gezet, niet te weten dat we zeven geweldige jaren tegemoet gingen, een fantastische familie samen opbouwden inclusief slapeloze nachten, mooie herinneringen, leuke gebeurtenissen en gave mijlpalen, maar helaas komt aan alles een eind. Dit is mijn laatste maand op het wereldwijde web als blogger, want ik stop namelijk met BEAUTY KONING.

stop met bloggen

Het kan een enorme schok zijn of juist het tegenovergestelde, dat je het al zag aankomen, aangezien ik sinds maart minder ging publiceren en bepaalde onderwerpen op mijn blog aan het afronden was. Ja, ook voor mij is het een heel proces om af te sluiten. Zeven jaar lang heb ik mijn liefde en zaligheid in mijn bedrijf gestoken, dat schuif je niet zomaar aan de kant. 

Wat is er in de afgelopen twee maanden gebeurd? Want ruim twee maanden geleden schreef ik dat stoppen niet in mijn vooruitzicht lag, hooguit verminderen van artikelen. In de tussentijd heb ik niet stil gezeten, vele dingen hebben zich afgespeeld waaronder mijn kwakkelende gezondheid, maar het meest wat ik opmerkte was dat ik minder plezier ging beleven aan het schrijven van artikelen. De speelse drive waar ik in 2011 mee begon, die verloor ik de afgelopen periode steeds meer. 

stop met bloggen
De allereerste #48UURLIVE!

Sinds de ziekte van Lyme is er héél veel veranderd, zowel in mijn omgeving als mijn interesses, maar voornamelijk de persoon die ik ben. Natuurlijk heeft mijn kunst hier ook wat voeten in de aarde, omdat mijn focus daar steeds meer naar toe wordt getrokken. Al maanden liep ik rond met het idee om wat veranderingen toe te passen, maar als je mij kent, weet je dat ik een all-in-and-all-out persoon ben. Ik ga ervoor, doe alles om het voor elkaar te krijgen of ik stop, behoud de leuke herinneringen zodat ik er positief op kan terugkijken.

Ik ben ervoor gegaan, ik heb gedaan wat ik wilde, ik heb mijzelf kunnen omringen met de meest fantastische mensen die ik nog steeds lief heb en heb leren kennen mede dankzij mijn blog, want zonder jou was er nooit een website geweest! Van eyeliners die geen wings hadden met drakenvleugels tot aan verfijnde technieken, goede skills, een compleet vernieuwde en eigen schrijfstijl, heb tot leven wekken van special effects make-up in Nederland tot aan het behalen van unieke mijlpalen, fanmail en nog veel en véél meer!

stoppen met bloggen

Het is goed zo, ik ben trots op wat ik heb mogen doen en bereiken door middel van mijn blog. Ik ben trots op ons, op wat wij hebben opgebouwd en samen weten te bereiken, maar het is tijd voor wat nieuws. Mijn hart ligt bij kunst, dat heb ik de laatste maanden gerealiseerd. Hierin ga ik verder, ik stort mij volledig op mijn carrière in de kunst en zal ook daarin beide trots maken.

Laten we het hebben over de laatste maand, want ik stop met bloggen op vrijdag 29 juni 2018, maar Naab kwam met een gaaf idee. Zij stelde voor om aan jullie te vragen wat jij graag nog wilt zien voordat BEAUTY KONING offline gaat. Mijn blog blijft hooguit 2 à 3 maanden online, haal zoveel mogelijk eraf wat je wilt hebben, houd rekening mee dat mijn copyright blijft gelden, ook al is de website offline. Dat geldt niet dat je mijn foto’s ongegeneerd mag gebruiken, just a warning, wink.

Waarom gaat de website offline? Goede vraag, dat is een héle goede vraag. BEAUTY KONING gaat volledig offline, omdat hier een nieuwe website voor in de plaats komt. Ja, ik blijf actief op het internet, maar zal terugkomen onder een nieuwe naam, nieuwe website, nieuwe start, geen blogger, maar wat anders. De komende maanden zal deze site wat saai zijn totdat de release date van mijn debuut expositie bekend is. Nieuwsgierig? Stay tuned! 

stoppen met bloggen

Geen zorgen, volledig verdwijnen zal ik niet doen, want ik leef natuurlijk in je hart voort, haha! Mijn postbus blijft bestaan, zelfde gegevens, wat ook geldt voor mijn Instagram namelijk Cynthia Koning. Hier zal ik waarschijnlijk actiever worden, aangezien dit zal gaan gelden als mijn make-up portfolio van artistieke looks tot nog meer gruwelijke dingen. Ook YouTube blijft online waar ik mij meer wil gaan focussen op beauty tutorials en daarnaast heb ik nog mijn kunst Instagram genaamd Poppy Koning en een Patreon waar ik met regelmaat Engelstalige posts over mijn persoonlijk leven met betrekking tot mijn kunst, achtergrondinformatie over schilderijen, behind the scenes en natuurlijk mijn debuut expositie. 

Ondanks dat dit een afscheid lijkt, is dat niet zo. We doen een hoofdstuk dicht, maar ik open ook een nieuwe. Geloof mij, dit is nog maar het begin. Ik zal je verassen, zo ben ik. Ik houd het graag spannend, maar de komende maand ben ik hier nog steeds te vinden met artikelen die jij hebt uitgekozen! 

Ik wil jullie allemaal stuk voor stuk bedanken voor alle support door de jaren heen, alle liefde die ik heb mogen ontvangen, mijn doll faces die mij al vanaf het begin volgden, de geweldige reacties, alle herinneringen die wij samen hebben gemaakt, maar het allerbelangrijkste dat jij een deel uitmaakt van mijn journey. Je zit in mijn hart, ik houd van je en ben je oprecht dankbaar voor alles wat jij mij hebt gebracht.

Until next time,

x Cynthia


19 Comments

 • Tamara S

  28/05/2018

  Hè, wat jammer! Ondanks dat ik de laatste tijd minder comments achterlaat, is jouw blog er een die ik heel graag lees. Ik ben benieuwd naar je nieuwe avontuur. Heel veel succes! X

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/06/2018

   Ahhh, superlief dame, dat waardeer ik enorm! Dankjewel lieverd! <3

   Reply
 • Céline aka Ceetje

  28/05/2018

  Wat een stap! Maar je gevoel volgen hoor! Ik heb je al die jaren gevolgd en genoten van je creativiteit en je waanzinnige persoonlijkheid. Maar ik heb zo’n vermoeden dat juist die passie voor creativiteit met je volgende hoofdstuk te maken heeft. Succes lieve Cynthia ❤️

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/06/2018

   Dankjewel C, dat waardeer ik enorm! Leuk om te horen ook! Hahaha, stay tuned!

   Reply
 • Karen

  28/05/2018

  Ik ben blij dat ik je heb leren kennen.

  Soms moet je doen wat het beste lijkt.
  En gelukkig kan je met het internet ook gewoon verder waar je ooit ben gebleven. Of gewoon een heel andere toer opgaan.

  Misschien moeten we toch eens dat ene recept maken. Als een perfecte afsluiter. X

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/06/2018

   Gelukkig wel, dat gaat ook goed komen. Wie weet dat ik het ooit weer wil oppakken of even wil terugblikken over hoe en wat. Ik ga het recept namaken Kaar, ik heb het op mijn lijstje gezet! Gaat helemaal goed komen. Ik ben ook blij dat ik jou heb mogen leren kennen dame, we gaan nog een goede tijd tegemoet!

   Reply
 • femketje

  28/05/2018

  Aaah Cynth! My sister from another mister :D jammer dat je stopt maar ik blijf je stalken op IG ;)

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/06/2018

   AHHH GIRL! BROTHER FROM ANOTHER MOTHER! Hahaha, that’s the fucking spirit Fem!

   Reply
 • ILLY

  28/05/2018

  Heel goed dat je de grote stap maakt om te stoppen . Ik heb soms me kapot gelachen en met zeer grote interesse je blogs gevolgd. Niet omdat ik van make-up hou ofzo . Maar omdat je het altijd zo leuk bracht . Veel succes met je nieuwe dingen die je gaat doen !!! Groetjes ILLY

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/06/2018

   Hahaha, bedankt voor de complimenten Illy! Leuk dat je mij nog steeds hebt gevolgd! Gaat helemaal goed komen, thanks! :)

   Reply
 • Stephanie De Geeter

  28/05/2018

  Gelukkig blijft je social media online, zodat we je kunnen blijven ‘stalken’. We gaan je hier wel missen. Je blog was een leuk iets om de sleur van de week mee te breken. Wat ben ik blij je te leren kennen! Veel succes met je kunstcarrière! Ik ben alvast fan! #belgischefanvanheteersteuur

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/06/2018

   Oh wauw, dat is een huge compliment dame, dankjewel! Ja, ik blijf inderdaad nog wel actief op social media, alleen meer onder mijn kunst media + mijn make-up IG. Dankjewel doll, ik vond het ook gaaf om jou te leren kennen! We hebben leuke tijden meegemaakt!

   Reply
 • Nadia

  28/05/2018

  Well done babe! Ik herken het helemaal, alleen heb ik vorig jaar december de stekker er uitgehaald. Zelfde redenen, andere intresse en haalde minder voldoening uit wat ik deed. Mijn site is ook volledig offline omdat het dan voor mijn gevoel echt afgesloten was, wilde niet dat mijn blog zo een verloren en verlaten blog zou worden.

  Reply
 • Jessica J.

  29/05/2018

  Jammer dat je stopt met bloggen. Ik vind je schrijfstijl helemaal geweldig! Ik blijf je in ieder geval volgen via YouTube en Instagram. Heel erg veel succes, volg je hart!

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/06/2018

   Dankjewel lieverd, bedankt voor de complimenten! Ga ik zeker doen!

   Reply
 • Melissa (jeweetweldievankissandmakeup)

  29/05/2018

  Ik had zo’n voorgevoel dat dit de grote bom zou zijn die ging droppen! Heb sinds ik zelf gestopt ben met bloggen niet meer gereageerd op andere blogs, maar vandaag maak ik toch even een uitzondering. Ik heb je altijd met veel plezier gevolgd en gelezen, en ik zal dat sowieso blijven doen via Instagram en je nieuwe website. Je mag dan wel Koning heten, maar ik zeg all hail Queen Creativity!

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/06/2018

   HAHAAHAHA JE NAAM! Geweldig! Girl, natuurlijk weet ik wie je bent, haha! Ah, ik waardeer het dat je een uitzondering maakt, superlief! Bedankt voor de mooie complimenten! Ik moest keihard lachen om het laatste stukje, all hail Queen Creativity, you cray, but I fucking love it! Thanks babe!

   Reply
 • Irma

  29/05/2018

  Wat dapper van je om deze stap te nemen doll! Voor mij begon je blog ooit jaaaaren geleden en ik ging van stille sneaky lezer naar frequente commenter. Voor de afgelopen 5 jaar heb ik geen enkel andere blog gelezen dan die van jou, dus dat zegt wel wat!
  Natuurlijk ga ik het missen, but I’ll know where to find you! Zo makkelijk ben je niet van me af haha!
  Ik zou graag nog een artikel of video zien met je persoonlijke hoogtepunten van 7 jaar BK of artikelen waar je super super trots op was om te publiceren.

  Maar girl, props to ya dat je dit zo lang en met zoveel dedication hebt gedaan.
  Ik wil je bedanken voor alle 1000en artikelen die ik met plezier heb gelezen en alle tips die ik voor de rest van mijn leven kan gebruiken. Je bent een topwijf ♡

  Reply
  • CynthiaKoning

   07/06/2018

   AAHHH GIRL! Ja, je bent inderdaad al een lange lezer, vind het ook een hele eer dat je nog steeds aanwezig bent en dat je nog reageert. Bedankt voor de lieve complimenten doll, waardeer het écht enorm. Leuke ideeën trouwens, ik ga even kijken over hoe en wat, maar dat moet denk ik wel lukken! Thanks again babe, jij bedankt voor de jaren lange support en dedication om te blijven reageren! We’ll meet again!

   Reply

Geef een reactie