Last week, I was thankful for.. #208

De afgelopen zomers ben ik zonsondergangen gaan ontdekken, nu ben ik met regelmaat bij de laatste zonuren van de dag aanwezig om afscheid te nemen van de brandende bol. Heerlijk rustgevend, ontspannend en toch nog vitamine D meepakken, terwijl je bijkomt van de dag. Bloedhete dagen met veel snot dankzij mijn hooikoorts, druk in de weer met mijn debuut expositie, schilderijen voor in de shop en zenuwen voor de maandag waar het artikel zou worden gepubliceerd met het bericht dat ik stop met bloggen.. Good day thankful 208!

thankful 208

Vrije maandag – G-Eazy – publiceren van mijn nieuwe één op één acryl gieten workshop – werken aan stukken voor mijn debuut expositie – rondhangen in de zon – documentaires kijken – biefstuk met witbrood – maken van een nieuwe suiker scrub met citroen – Inverness – bezichtigen van de zonsondergang op de tropische dagen – draadloze koptelefoon – Bob’s Burgers – KitKat – reality serie van Andre Hazes – productiever zijn – Moncrieff x Judge – Modern Family – asperges met spek op de BBQ in teriyaki saus – rode Chanel nagellak – Felix Cartal – Utopia bingewatchen – vooruitwerken – honing meloen – ASMR – bezig met een nieuwe groot item voor in mijn Etsy store – Catfish the TV show – wandelen – bezig met de organisatie van mijn expositie – schilderen – Stelletje Pottenbakkers bingewatchen – Mickelous Productions – meer rust nemen – BBQ – nieuwe releases van G-Eazy – regen – tekenen tijdens het bekijken van de zoveelste zonsondergang van de week – knippen van mijn haar – afronden van blog gerelateerde zaken – – Pinterest – stroopwafels – Homeland – Mr Suicide Sheep – drankjes doen met Naab in het weekend – ravotten met de schildpad – RY X – beschilderen van nieuwe vazen voor in mijn Etsy store – ijsjes – chille zondag – docu van Louis Theroux kijken – series kijken – Pearl Jam.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


One Comments

  • Irma

    31/05/2018

    Maaan die asperges klinken goed!
    Ik ga deze artikelen zo missen! Het laat me echt de kleine dingen waarderen!

    Reply

Geef een reactie