VIDEO: Mijn make-up stash van 2018!

Twee weken terug ruimde wij samen nog mijn make-up stash op, want de oogschaduws moesten even aan kant inclusief alle bronzers, blushes en highlighters. De afgelopen dagen was het bloedheet, maar ik was een vrouw met een missie, want mijn make-up stash moest worden vastgelegd. Meestal vindt de #48UURLIVE plaats als mijn collectie wordt gepubliceerd, maar er zijn hier en daar wat aanpassingen gedaan. Speciaal voor jou een extra lange video van mijn make-up stash van 2018!

Mijn make-up stash

Op Instagram vroeg ik aan jullie of je geïnteresseerd was in een lange of juist korte versie, maar de langere variant won uiteindelijk! Een make-up stash video van bijna een uur waarin ik zoveel mogelijk van de items die ik bezit laat zien. We duiken in mijn palettes, het verhaal achter de drie 120 palettes, spotten pigments, allerlei soorten lipsticks van NYX en meer, véél meer!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Meestal laat ik grofweg dingen zien, maar nu wilde ik meer in detail gaan, omdat dat de reden is dat we zo’n video bekijken, toch? Vandaar dat ik wat meer make-up producten opende, alleen swatchen was geen succes, aangezien ik het overal smeerde en ik net de boel had schoongemaakt.. oeps! Op dit moment is mijn blog nog online, wat inhoud dat je artikelen kunt opzoeken van reviews tot aan looks waarin de producten voorbij komen. Maak gebruik van de zoekbalk aan de zijkant, hierdoor zal je eenvoudiger de artikelen vinden!

Wat is jouw favo item uit jouw make-up stash?


Geef een reactie