VIDEO: GRWM ft. Naab!

Het zal de laatste video zijn die verschijnt op mijn blog en zoals jullie weten gaan we altijd uit in style! Vandaar dat ik mijn mokkel optrommelde om samen met mijn zus een lange make-up sessie te filmen inclusief een dosis vulgaire grappen, vals gezang en natuurlijk onze specialiteit, ouwehoeren over van alles en nog wat + enkele vragen die jullie hadden gesteld! Tijd voor een gloednieuwe GRWM met mijn zus, Naab!

grwm

Bereid je voor, want onze make-up sessies zijn vrij lang, daarom raad ik je aan om er even lekker voor te gaan zitten, misschien ga je zelf ook wel in de make-up of neem er een lekker drankje en hapje bij. Even ontspannen en meegenieten over het leed wat ouder worden heet, shade die ik gooi naar andere YouTubers, faalangst, toekomstige plannen en meer!

Klik hier als je de GRWM niet kunt bekijken.

Weet je hoevaak ik bepaalde stukken heb teruggespoeld tijdens het editen? Sowieso liepen de tranen van het lachen alweer over mijn wangen tijdens het make-uppen, maar oh. Wat zijn sommige momenten weer uit de hand gelopen, I LOVE IT! Het blijft leuk om samen te filmen, gewoon ongegeneerd lachen, gieren en brullen, natuurlijk gaan we hier gewoon mee door nadat mijn blog is beëindigd op mijn YouTube kanaal, dus als je van ons geen genoegen kan krijgen, abonneer gerust! Je kunt ook Naab volgen op Instagram en natuurlijk yours truly hier.

Wat voor video wil jij samen van ons zien?


One Comments

  • Anita

    24/06/2018

    Fijn dat jullie het zo goed met elkaar kunnen vinden!
    Heb er zo om moeten lachen, jullie zijn echt aan elkaar gewaagd.

    Reply

Geef een reactie