BEAUTY KONING

In de “Over Mij” kwam je al achter enkele dingen waaronder de persoon achter de blog, maar door de jaren heen heb ik aardig wat dingen gedaan, inclusief verzameld! Vandaar de speciale BEAUTY KONING pagina met o.a. informatie over de statistieken, welke camera ik gebruik, mijn lampen, het Engelse kanaal, de webshop, maar ook de evenementen, activiteiten en veel meer!

beauty koning

Halverwege het jaar begint het driedaags evenement van BEAUTY KONING, namelijk de #48UURLIVE! Al vier jaar op een rij vindt de 48 uur durende game marathon plaats, inclusief met livechats, gave winacties en enorm veel gezelligheid! Het is niet alleen een moment om te ontspannen, maar ook om connecties te leggen met jou! Wil je weten wat de challenge volledig inhoudt? Hoe het is ontstaan? Wat er tot nu toe is gebeurt? Bekijk het artikel hier met alle informatie over de challenge + de artikelen en de aftermovie van 2016!

beauty koning

Het begon met het namaken van enkele looks van celebrities wat uiteindelijk vaker op mijn blog verscheen, zo vaak dat het een wekelijks item werd! De Meets Cynthia bestaan uit beroemdheden, zowel merken als celebs tot aan objecten en feestelijke dagen. Alles wat en wie ik kan ontmoeten, zie je al vier jaar lang op de zaterdag verschijnen! Inmiddels staan er 250+ artikelen online in de categorie.

beauty koning

Niemand kan meer zonder social media, want ook de Koning is lichtelijk verslaafd aan het netwerk wat mij verbindt met mijn volgers! Zo ben ik te vinden op Bloglovin, Instagram, Tumblr, Twitter, Pinterest, YouTube in het Nederlands + YouTube in het Engels en heeft BK een eigen Facebookpagina, daarnaast neem ik je regelmatig mee achter de schermen op Snapchat! (=mijn gebruikersnaam is QueenKingg!)

beauty koning

Passie is het belangrijkst in mijn leven, want na bijna vijf jaar ben ik nog steeds verliefd op het bloggen, het maken van de gekste make-up looks en het verspreiden van smerige gore foto’s. Ja, mijn passie beoefen ik nog steeds, vandaar dat ik in 2013 opzoek ging naar bezoekers met hun eigen passie! De uniekste, vreemdste, maar ook meest voorkomende passies die zij delen in de Bezoekersweek! Bezoekers sturen hun eigen stuk in, inclusief foto’s en laten anderen kennismaken met hun ding. Bekijk hier het overzicht van 2013, 2014 en 2015.

beauty koning

Over passie gesproken, omdat ik niet te stoppen ben, genoeg spraakwater bevat en creatieve ideeën, deel ik deze niet alleen op mijn website, maar gastblog ik ook bij andere sites! Zo schreef ik artikelen voor andere bloggers, webshops en heb op dit moment een vaste gastplek bij de Nagelfabriek!

Het bleef niet alleen bij het schrijven van artikelen, want mijn eerste YouTube video lanceerde ik op 18 februari 2012, daarmee opende ik niet alleen een nieuw social media kanaal, maar ook de deuren naar nieuw en fantastisch publiek! Elke week verschijnt er sowieso één video, namelijk elke vrijdagmiddag om 16:00 uur!

beauty koning

Naast het Nederlandse YouTube kanaal ben ik ook Engels actief! Graag wilde ik mijn liefde voor bloed uitbreiden en dat kon door middel van een tweede én Engelstalig kanaal. Elke vrijdag upload ik een gloednieuwe bloederige of make-up video op QUEENKINGSFX om 22:00 uur, beter bekend als 4 PM EST! Wees erbij, neem een kijkje en laat jezelf kokhalzen door de welbekende video die maar liefst 14,3+ miljoen views heeft!

beauty koning

Zo hebben we niet alleen de Meets Cynthia-categorie, maar TALK is ook een berucht item op de site waar alle onderwerpen aanbod komen. Van make-uploze dagen tot aan vreemde trends, nieuwste gadgets, homorechten, problemen met je lipstick, de houdbaarheid van make-up, maar ook het worden van een donor, mannen met make-up en nog veel meer. Check de artikelen hier!

beauty koning

Niet alleen schilder ik al jaren op canvas, maar ook in 2015 opende ik mijn eerste Etsy Shop, waar deze staan tentoongesteld, opzoek naar een nieuw plekje bij een ander thuis! Ook betrek ik de beroemde schilderijen in mijn make-up looks, waaronder “Starry Night” van Van Gogh, maar ook Mondriaan en de Schreeuw hebben een plekje gekregen in mijn openbare kunstportfolio.

Het was niet de eerste webwinkel die ik opende, wel voor mijn artistieke kant, maar halverwege 2014 gingen de digitale deuren open voor BEAUTY KONING zelf! Het jaar waarin de eerste T-shirts werden gelanceerd met daarop de naam van de site zelf, inclusief #BAZENCREW, want alleen bazen joinen de familie.

beauty koning

beauty koning

Niet zomaar veeg ik mijn VIG-diploma aan de kant + twee jaar van de verpleegkundige opleiding, want met mijn kennis probeer ik mijn bezoekers bij te brengen hoe je kunt handelen in crisissituaties o.a. het herkennen van huishoudelijk geweld of geweld in een relatie, het herkennen van een overdosis en meer situaties waarin je medische zorg kunt bieden en een mensenleven kunt redden. Dit wordt gekoppeld aan extreme looks met leerzame informatie.

beauty koning

beauty koning

beauty koning

Welke apparaten gebruik ik?
Het is een veel gestelde vraag, zowel over mijn camera als het kunstlicht wat ik gebruik. Voor het filmen van de video’s gebruik ik de Canon Legria HFR206 en edit deze met iMovie. De foto’s, zowel mijn productfoto’s als de make-up looks, worden geschoten met de Canon Digital IXUS 980 IS.

Ik photoshop niet, vandaar dat ik geen bewerkingsprogramma daarvoor gebruik. Wel bleek ik mijn tanden digitaal, indien het nodig is, daarvoor gebruik ik online websites voor o.a. iPiccy. Het kunstlicht wordt mede mogelijk gemaakt door TL-buizen van Philips, namelijk Master TL-D 18W/865 2C.

beauty koning

De statistieken van de maand januari 2018:
Unieke bezoekers: 7,355
Pageviews: 8,978

Followers op social media:
Abonnees Nederlandse YouTube: 8,040
Meeste views op één video: 126,947
Abonnees Engelse YouTube: 22,795
Meeste views op één video: 15,227,802
Likes op Facebook BEAUTY KONING: 1,044
Likes op Facebook QUEENKINGSFX: 487
Instagram followers: 6,929
Twitter followers: 1,136
Pinterest followers: 3,596

beauty koning

Het allerbelangrijkste vind ik en wat ik jou ook kan garanderen, is dat jij de website een veilig bezoekje kan brengen. Laat de negativiteit achter je, geniet van de artikelen, de make-up looks en de diversiteit gecombineerd met gekkigheid. Vergeet alles om je heen en ontspan! Veel plezier op de website!

Liefs,
Cynthia