OVER MIJ

De naam brengt vele bezoekers, mensen die voorbij schuiven of het horen in de war. Je zal wel denken: “BEAUTY KONING, is dat een man?” Nee, ik ben geen man. Mijn achternaam is Koning en deze wilde ik graag terug laten komen op mijn blog, aangezien het grotendeels over beauty gaat – en ik er stiekem heel trots op ben! – besloot ik deze twee aan elkaar te koppelen met het eindresultaat.. BEAUTY KONING!

OVER MIJ

Nu is de vraag: “Wie zit er achter BEAUTY KONING?”

It’s a-me.. Cynthia! Zoals jullie inmiddels weten is mijn achternaam Koning, Cynthia Koning. Met maar liefst twee even getal op de teller, 22, heb ik mijn tienerjaren achter mij gelaten. Nee, dat weerhoudt mij niet van mijn aparte humor, mijn gekke uitspraken en natuurlijk de Engelse woorden die ik hier en daar verwerk in mijn ABN. Oh, we mogen mijn gezichtsuitdrukkingen niet vergeten!

OVER MIJ

OVER MIJ

Na mijn rampzalige opleidingen van schoonheidsspecialiste tot aan verpleegkundige, behaalde ik na enkele maanden Verzorgende IG mijn VIG-diploma, zodat ik in april 2014 officieel van school kon gaan. Het was tijd om mijn droom te gaan volgen, bloggen, YouTube, creatief bezig zijn en met de gore aan de slag!

OVER MIJ

OVER MIJ

OVER MIJ

Hoor je dat ook in de maanden rondom augustus tot december? Dat ben ik, want ik juich in de nachtelijke uren mee met de Green Bay Packers! De NFL, National Football League, wordt op Amerikaanse tijden gespeeld, waardoor het hier, in Nederland, regelmatig een nachtsessie wordt. Half drie? Geen probleem, je Koning zal nog wakker zijn. Alles voor Aaron Rodgers, want de charismatische Amerikaan die gitaar kan spelen en één van de beste quarterbacks is in de NFL-geschiedenis verovert telkens mijn hart. Dé inspiratiebron én mijn held!

OVER MIJ

OVER MIJ

OVER MIJ

Je zou haast denken dat ik wel een man ben, want football is niet het enige wat mij inpakt! Gamen is niet alleen voor het mannelijke geslacht, want met Saints Row zal ik gemiddeld manneke inmaken. Laten we GTA, beter bekend als Grand Theft Auto niet vergeten en wat dacht je van de Sims? Ja, ik speel ook Sims! Zodra de nieuwste games worden gereleased loopt het kwijl al uit mijn mond, want je zal mij vinden achter de XBOX 360 (=mijn Gamertag is CynthiaKoning!) met een console in mijn hand, stiekem ben ik ook verdomd blij met de #48UURLIVE! Het werkt ook uitstekend ,als je net zoals mij, niet lang kunt stilzitten, maar toch je nagels vers in de lak wilt hebben staan! Oh, I love multitasking!

OVER MIJ

OVER MIJ
OVER MIJ

OVER MIJ

We zijn nog niet klaar, want met mijn zieke gedachten gaat mijn hart sneller kloppen bij het zien van rood vloeistof wat glijdt over de grond, diepe snijwonden en etterende infecties. De special effects makeup wereld is mijn ding! Het maken van wonden, het gebruiken van schmink, maar ook het toevoegen van het bloed.. één woord, fenomenaal! Het ziet er ranzig uit, smerig en misselijkmakend, maar dit is gelukkig allemaal te verwijderen met make-upremover!

OVER MIJ

Naast dat ik met nepbloed smijt, folie op de grond moet leggen, zodat het niet overal komt, ben ik ook nog eens een schilder! Kunstschilder. Kunstenaar. Artiest. Ik maak schilderijen en verkoop het, zo simpel is dat. Het is altijd een droom geweest om uiteindelijk mijn kunstwerken te verkopen en in begin 2015 dacht ik er nog eens over na. Waarom pas het uitstellen, als het nu ook gewoon kan?! Moderne kunst, abstract en veel kleur, daar houd ik van! Dat kan je ook terugzien in mijn schilderijen, want exact dezelfde tinten waarmee ik werk op het doek, gebruik ik op mijn eigen canvas, namelijk mijn gezicht!

OVER MIJ

OVER MIJ

OVER MIJ

Met mijn blog wil ik graag mijn kennis, make-up looks en gore-pictures met jou delen, mijn kijk op de beauty wereld, maar ook het leven, jou inspireren, maar ook andersom! Voor vragen mag je altijd contact met mij opnemen of als je iets hebt nagemaakt van mij of als je een idee hebt, mail mij gerust! Daarnaast kan je mij altijd mentionen op Twitter, mij taggen op Instagram of mij aanspreken via Facebook en dat allemaal onder de naam @CynthiaKoning! Daarnaast wens ik je veel kijk- en leesplezier!

OVER MIJ

“The world is full of terrible things, things we people don’t deserve. That’s why I use so much bright colors, to make not only my world brighter, but maybe yours too.” – Cynthia Koning.

© BEAUTY KONING 2016