FOTD: Random lipstick.

Ik draag bijna nooit lipstick, omdat ik altijd schrale lippen heb. Maar aangezien het vrij goed ging met mijn lippen, alles velletjes vrij was, geen allergie meer te bekennen besloot ik voor een roze lipstick te kiezen! Ik had in de avond een mini-concert van de Rebellion Soul en nog een aantal bands.

FOTD lipstick

Zoals je ziet heb ik mijn ogen neutraal gehouden, en mijn lippen laten opvallen! Ik heb de eyeliner weg gelaten, omdat het anders te heftig werd. Ook al was het optreden in de avond, het was al een hele verandering om lipstick te dragen! Ik merkte wel dat ik niet gewend was om lipstick te dragen, en vergat hem mee te nemen. Meestal heb ik wel iets bij mij, zodat ik mijn make-up bijwerk, als het nodig is. Dat kon nu niet!

Mijn lippen heb ik eerst gescrub met een mascaraborsteltje, ik zal dit nog een keer uitleggen in een artikel. Daarna heb ik mijn lippen omlijnd, en dat was nogal een klus. Ik doe het niet vaak, en heb de slag nog niet te pakken. Het is goed gekomen! Nadat ik ze had omlijnd, heb ik ze ingekleurd en vervolgens met een kwastje ingekleurd met de lipstick zelf. Afgehapt, nog een laag, nog een keer afgehapt en nogeen laagje lipstick. Ik werk het liefst in lagen, zo bouw je de kleur
op.

FOTD lipstick

FOTD lipstick

Mijn ogen had ik gewoon standaard gehouden. Ik heb mijn favoriete look nagemaakt, maar dan heel licht. Je ziet het nauwelijks, althans als je de andere bent gewend. Ik heb wel de oogschaduw van Make Up Store gebruikt. Ik vond die eerst niet fijn werken, omdat ik niet wist hoe ik hem moest opbrengen. Elke keer deed ik het met een kwast, en zag het er heel brokkelig uit. Dit keer bracht ik hem op met mijn vinger en dat werkte perfect! Ik depte gewoon de oogschaduw op mijn oogleden, en in de binnenste ooghoeken.

FOTD lipstick

FOTD lipstick

Onder mijn wenkbrauw heb ik een crèmekleurige oogschaduw opgebracht als highlighter, zodat mijn ogen groter lijken. Ik heb op mijn ooglid de oogschaduw Meteor van Make Up Store aangebracht. In mijn arcadeboog heb ik een bruine kleur aangebracht, en meteen geblend. Ik heb alles in elkaar laten overlopen, zodat het net lijkt alsof ik geen oog make-up draag. Ik heb mijn look afgemaakt met een wit oogpotlood, zodat mijn ogen groter lijken, en natuurlijk nog mascara.

Ook mijn gezicht is neutraal gebleven! Ik draag altijd dezelfde basis op mijn gezicht. Ik gebruik nooit een blush, omdat dat niet bij mijn huid past. Althans, dat vind ik. Ik kies daarom voor een bronzer, omdat ik dat persoonlijk mooier vind staan. Ik heb ook nooit met blushes geëxperimenteerd, omdat ik vaak al van mijzelf rode koontjes heb. Als ik mijn wangen nog meer ga accentueren, ben ik bang dat ik zometeen op een tomaat lijk. Ik breng eerst mijn gezichtsbasis aan, de Prep + Prime van MAC, werkt nog steeds perfect! Vervolgens maak ik mijn foundation spons nat met de Fixeerspray van MAC, geniaal! Ik houd van de Fixeerspray. Ik dep mijn foundation op mijn gezicht vanwege mijn donsharen. Daarna breng ik mijn poeder van boven naar beneden aan, zodat er geen poeder onder mijn donsharen komen, zo zijn ze minder zichtbaar, en als laatste breng ik mijn bronzer aan.

FOTD lipstick

De look zelf is mij zeker goed bevallen, en ik ben van plan om vaker een lipstick te gaan dragen. Ik wil mij hier in gaan verdiepen, omdat ik dat vooral bij oogschaduw doe. Hopelijk kan ik het met meer looks gaan combineren en kan ik daarvan weer een FOTD maken!

Wat is jouw favoriete lipstick?


One Comments

  • ·•Charlotte•·

    25/06/2011

    Wauw, mooi klassiek! Perfecte huid, blauwe ogen, rode lippen… Wat kan een man nog meer willen?

    Reply

Geef een reactie