FOTD: Happy Halloween!

Het is vandaag 31 oktober, Happy Halloween! Natuurlijk kon ook op Halloween geen enge look ontbreken! Afgelopen zaterdag meette ik al de buikspreekpop, met de enge voetstapjes die je in het donker volgen, het bloed dat ineens van de ramen druipt of de missende keukenmessen uit het blok. Horrorfilms, wie kent ze niet!

halloween make-up

Bij Halloween draait het allemaal op liters, maar dan ook echt liters nepbloed! Slagaders die over de muur heen spuiten, organen op de grond drijvend in het nepbloed en natuurlijk de vampieren die losgaan. Niet alleen vampieren hangen om je nek, zombies kunnen er ook wat van, de kannibalen ook, en noem het maar op. Je bent voor niemand meer veilig..

halloween make-up

Mijn ooglook kwam van een Bleeding Edge Doll, van die gothic poppen met prachtige make-up! Helaas pakte het iets anders uit, en heb ik uiteindelijk mijn eigen draai eraan gegeven, een slagader van iemand anders te pakken gekregen en natuurlijk the crazy eyes!

halloween make-up

halloween make-upHaha, joke!

Om te beginnen met de oogschaduw, als eerste heb ik mijn wenkbrauwen in twee rechte strepen getekend, zodat er een mooie hoek tussen mijn wenkbrauwen kwam. Vervolgens heb ik ze ingekleurd, gesmugded en bij gepoederd met zwarte oogschaduw. Dit heb ik naar beneden geblend en een donkerbruine oogschaduw heb ik hem vervaagd naar mijn ooglid toe. Ik wilde de kleuren zo smooth mogelijk in elkaar over laten lopen.

halloween make-up

Vervolgens heb ik een rode tint op mijn ooglid aangebracht en dit geblend met de donkerbruine oogschaduw. Ook heb ik de kleur onder mijn oog aangebracht en dit ver naar beneden geblend. Dit ging een tijdje zo door, totdat ik onder goed had geblend. Vervolgens heb ik de donkerbruine oogschaduw onder mijn oog ver uitgeblend, over het rode heen en ook langs mijn neus.

halloween make-up

Vervolgens heb ik met een gelliner mijn waterlijn ingekleurd, in mijn binnenste ooghoeken een krul aangebracht en natuurlijk een winged eyeliner! Wimpers krullen en mascara! Zorg ervoor dat het niet te fel is, gewoon donker en mysterieus. Het is ook inmiddels Halloween toch?!

halloween make-up

Mijn gezicht heb ik wit geschminkt, helaas dekt de schmink gewoon niet lekker. Ik heb het nou al vaker geprobeerd met een witte schmink, maar het lukt mij niet. Misschien een verkeerd sponsje? Teveel water? Nog niet ervaren genoeg? Maybe moet ik het vaker gebruiken! Verder heb ik niks gedaan, geen poeder, niet shapen en geen foundation natuurlijk.

halloween make-up

Met de rode schmink heb ik mijn mond geschminkt. Ik had eerst met een penseel wat nepdruppels aangebracht in mijn mondhoeken, maar het moest iets spectaculairder. Blood all over the place! Ik had het sponsje in het water gedoopt, over de rode schmink gehaald en uitgeknepen op mijn kin, hierdoor liep het in mijn nek, en werd het effect wat natuurlijker. Ook heb ik een aantal vingerafdrukken op mijn wang + hals gemaakt. Zo leek het net alsof diegene zich had verweerd tijdens het kapen van zijn bloed.

halloween make-up

Binnenkort staat Sint Maarten weer voor de deur en kunnen we weer groot uitpakken met onze kostuums, onze bloedcapsules en de lampionnen! Maar eerst 31 oktober overleven. Wat gaan jullie vanavond doen? Kijken jullie de horrorfilms op televisie? Ga je verkleed?

Wat ga jij doen met Halloween?


28 Comments

  • mylifenbeauty

    31/10/2011

    wauww mooi gemaakt!! ik doe niks met halloween maar nu ik al die looks zie krijg ik zin om die allemaaaal na te maken :D

    Reply
  • Diederike

    31/10/2011

    GOOD GRIEF!!!
    VERY VERY NICELY DONE;D
    HAPPY HALLOWEEN!!!
    XXX

    Reply
  • Monique

    31/10/2011

    Hele gafe look! wel leukdat je er zolief bij blijft lachen hihi
    ik weet nogniet wat ikdoe vandaag, maar dedag is nog maar net begonnen.
    Happy Halloween xx

    Reply
  • redhotjillypeppers

    31/10/2011

    Creepy maar erg goed gedaan :)

    Reply
  • byyara

    31/10/2011

    Haha heeeeel gaaf gedaan weer! Je hebt echt talent! :-)

    Reply
  • Steffi

    31/10/2011

    Wohoooooow! Dit is echt wel de coolste Halloween look die ik dit jaar al gezien heb :D

    Reply
  • Kelly

    31/10/2011

    Wat een gave look zeg! Ik heb meer van dit soort engerds gezien, gister met Walibi.

    Reply
  • germa

    31/10/2011

    Whaha echt super geweldig!! Creep! :-P Even een tip over de witte schmink. Het kan aan meerdere factoren liggen:
    – te veel water (ik gebruik altijd twee spritzen water uit een spuitflesje, dan eerst goed het water met schmink mengen en even proberen op je hand palm)
    – Verkeerde spons, zoek een spons met zo weinig mogelijk open ruimtes.
    – Verkeerde schmink. Je hebt witte schmink die sheer hoort te zijn zodat je een lichte basis onder je ontwerp hebt en je hebt witte schmink die zelfs over zwarte schmink heen kan. Die laatste variant beveel ik je aan. Zelf gebruik ik daarvoor PartyXplosion Wit voor.

    Wat ook een tip is: wil je de schmink heel erg intens aanbrengen, gebruik dan gewoon een platte foundation kwast. Eerst zorgen dat de schmink goed geactiveerd is en dan aanbrengen als foundation.

    Ik hoop dat je er wat aan hebt, en “al doende leert men” is met schminken wel toepasselijk. Good luck!

    Reply
    • Beauty Koning

      31/10/2011

      Bedankt voor de tips Germa! Oh, hier heb ik zeker wat aan, ik gebruik inderdaad wel veel water, misschien moet ik alleen mijn spons erin deppen. Ik gebruik nou ook weer niet echt een geweldig sponsje, dus die moet ik even gaan inslaan! Ik gebruik op dit moment Grimas schmink van de fopwinkel, zodra je de eerste laag aanbrengt kan er nauwelijks een tweede over heen vanwege de strepen die je erin krijgt. Foundation kwast! Damn, wat een tips! Ik ga ze even toepassen tijdens het schminken, dank je wel!

      Reply
      • germa

        04/11/2011

        Your welcome! :-) Succes! Mocht je meer vragen hebben over schmink(en) dan mag je mij wel mailen. Ik ben geen expert (geen opleiding of dergelijk) maar ik schmink al wel 2 jaar elke maand in het winkelcentrum. Dus ervaring heb ik wel. ;-)

        Reply
      • germa

        04/11/2011

        Oh nog even een toevoeging: Grimas is een prima merk, dus ik denk inderdaad dat het de combinatie te veel water en verkeerde spons is. Oh en ook nog een tip, niet met de spons gaan vegen maar deppen. Zo krijg je ook geen strepen als je een tweede laag wilt aanbregen. ;-)

        Reply
        • Beauty Koning

          04/11/2011

          Ja, ik denk het ook teveel water, aangezien ik het er gewoon in doop. :’) Sowieso bracht ik het al deels deppend aan, beter opletten dus. Bedankt voor je tips!

          Reply
  • Renate

    31/10/2011

    Dankje voor je lieve reactie! <3
    Het ziet er echt cool uit!

    Liefs.

    Reply
  • nadientje

    31/10/2011

    Coool :D volgend jaar ga ik zeker ook Halloween vieren als ik dit zo zie! Ik vind je look wel best eng, behalve op de fotos waar je lacht ;). Dat komt misschien omdat ik nu de zombie serie the walking dead kijk!

    Reply
  • Dionne

    31/10/2011

    Wauw supergaaf! Ik schrok best wel toen ik die foto zag haha ;)

    Reply
  • Deb

    31/10/2011

    Gruwelijk gaaf! Dit heb je echt monsterlijk goed gedaan girl! Ik zou jou vanavond echt niet willen tegen komen… brrrr!

    Reply
  • jlovesbeauty

    31/10/2011

    Wat goed gelukt!! xp

    Reply
  • Mariel

    31/10/2011

    Jouw looks zijn zoooo vet! Echt leuk!

    Reply
  • IIiieeeekkkk…dat ziet er eng uit! Wel heel goed gedaan maar ik zou toch een beetje schrikken :)

    Reply
  • Danique

    31/10/2011

    Super gaaf gedaan!

    Reply
  • Rachelle

    31/10/2011

    Wow awesome ! Echt wel heftig die make-up =D! Ja laatste foto vind ik mooi ^^! Je ogen komen trouwens heel mooi uit door de donkere make-up =]!

    Leuk gedaan ^^!

    xx!

    Reply
  • Charlotte

    01/11/2011

    Wauw supervet!
    Ik heb ook een artikel gemaakt met halloween looks:)
    kijk je ook?

    xx♥

    Reply
    • Beauty Koning

      01/11/2011

      Dank je! Ik zou hem zeker willen bekijken, maar ik kom niet op jouw blog. De link die je hebt opgegeven is niet geldig, ik heb dit probleem al zo lang. xD Ik kon je ook niet op google vinden. Heb je een nieuwe naam aangenomen? Laat het mij weten, zodat ik weer terror kan zetten op je blog. :”)

      Reply
  • My

    02/11/2011

    hahah leuk gedaan! ik heb met halloween een recept gemaakt Pompoensoep! staat ook op mijn blog :p

    Reply
  • happyannanas

    08/11/2011

    i am dead
    sorry, kan er nix aan doen, ik been dood dus ik kan niet reageren
    ik laat het even iemand anders doen:
    ik heb de film IT gezien, weetjewel met die enge kinderetende clown in het riool
    gekeken met vriendinnen en een grote bak popcorn op schoot
    lichten uit, deken over de knietjes ne gillen maar!
    ja, het was ect gillen geblazen
    ook omdat de bank in het midden van de kamer staat bij hun thuis, dus je ziet niet wat er achter je gebeurt.. echt supereng..
    happy halloween!

    Reply
    • Beauty Koning

      08/11/2011

      Haha, hier moest ik echt om lachen. :’) IT is inderdaad best raar, een clown, die moord, Say What! POPCORN!

      Reply
  • Anoniem

    08/12/2011

    Dit is echt prachtig!

    Reply

Geef een reactie