Adele Meets Cynthia ’11.

Michael Bublé associeer ik met kerst, maar ik kon moeilijk even hem namaken! Ik denk dat ik dat beter aan onze mannelijke Gaga kan over laten die er overigens heel knap uit ziet, back to the Meets Cynthia! Vandaar geen mannelijke zanger, maar een vrouwelijke zangeres, namelijk een oud bekende. Kijk mee naar de Adele Meets Cynthia!

Adele make-up

Op de tweede plek komt dan toch wel Adele! Zij past toch meer bij kerstmis, als ik een pruik had, las je nu het artikel over Michael, maar helaas was dat niet zo. Natuurlijk zijn wij de gouden stem van haar niet vergeten en of course haar prachtige make-up ook niet!

Haar ooglook is vrij strak, maar toch weer zacht. De oogschaduw in haar arcadeboog is nauwelijks geblend, maar totaal niet hard, terwijl hij heel donker is, een moeilijke klus! Adele draagt nooit een crèmekleurige oogschaduw op haar ooglid, maar een tintje donkerder, vandaag stap ik even uit mijn comfortzone en hang de daredevil uit met een donkere oogschaduw op mijn ooglid!

Adele make-up

Een oogschaduwbasis is belangrijk, vandaar dat ik daarmee begin! Het voorkomt het creasen van je oogschaduw, je oogschaduw blijft langer zitten en de kleur komt mooier uit. Voor de oogschaduw pakte ik mijn Too Faced Natural Eye Palette erbij, hieruit gebruikte ik de tint Velvet Revolver op mijn ooglid. Mijn binnenste ooghoek heb ik vrij gehouden voor de witte highlighter, omdat de look best zwaar is, heb ik net zoals Adele een licht puntje in mijn binnenste ooghoek gemaakt.

Adele make-up

Adele make-up

Onder mijn wenkbrauw bracht ik wel een crèmekleurige tint aan, dit is voor het blenden! Op naar de donkere tint, hiervoor gebruikte ik de Matte 327 van Inglot, deze kleur heb ik ook voor mijn brows gebruikt. Ik heb hem goed aangezet, opgebouwd in laagjes en ook onder mijn oog aangebracht! Blend de oogschaduw licht naar binnen toe en ook weer onder je oog, laat hem aansluiten met de witte highlighter in je binnenste ooghoek.

Adele make-up
Een grote mooie winged eyeliner, een soort van Amy Winehouse, maar de wing zelf is wat fijner. Natuurlijk konden de nepwimpers, althans ik gebruikte losse stukjes, niet missen! Ik heb ze nadat ik mijn wimpers had gekruld en voorzien van een laagje mascara, er tussen geplaatst.

Adele make-up
Adele zelf gebruikt ook een bronzer, ik blij! Ik houd van bronzers. Het geeft mijn gezicht gewoon net wat meer kleur, ondanks dat het geen blush is, natuurlijk vorm en ik vind het fijn om er mee te contouren.

Adele make-up

Ze draagt zelf geen lipgloss, no shine, maar een matte lipstick. Ik moest even in mijn stash graaien op zoek naar wat neutrale tinten, shame on me. Ik heb ze namelijk niet, behalve de nude lipstick van Catrice, de rest is fel of rood, maar de lipstick van Max Factor kwam gelukkig wel wat in de buurt, Pink Brandy 825! Ik heb hem deppend met mijn vinger aangebracht, aangezien hij nog wat aan de roze kant is.

Ook mijn haar moest als Adele, vandaar dat ik de bovenkant deels heb opgestoken om het wat boller te maken, ook al zie je dat niet op de foto’s, maar het ging om het idee! Verder heb ik mijn lok aan de zijkant gedraaid met wat andere plukken en voorzien van wat haarlak. Mijn haar was al deels gekruld door mijn vlecht, maar dat gaf wel een mooi effect!

Adele make-up

Adele past gewoon beter bij kerst dan Rihanna, verklap ik nu iets? Haar stem past er beter bij, dus vandaar ook de look! Ik wens jullie allemaal fijne kerstdagen toe, mogen jullie prachtige cadeaus ontvangen met geweldige make-upproducten, of andere geweldige presents! Have fun ya’ll!

Prettige kerstdagen!

Vanmiddag komt er nog een tweede artikel online, stay tuned!

18 Comments

 • Redhotjillypeppers

  24/12/2011

  Hele mooie look ! I love Adele ! :)

  Reply
 • ValleyDollEva

  24/12/2011

  Héél mooi ! Ik hou echt van de looks van Adele, simpel en toch zoo sophisticated. Fijne Kerst !

  Reply
 • Yara

  24/12/2011

  Wat een mooie look!

  Reply
 • Lotte

  24/12/2011

  Echt een hele mooie look! Fijne kerstdagen:D

  Reply
 • robinvalentine♥

  24/12/2011

  heel mooi! <3 jij ook fijne feestdagen.

  Reply
 • Nicole

  24/12/2011

  Wat mooi. Staat je goed! Jij ook fijne dagen!

  Reply
 • miss073

  24/12/2011

  Wow mooie look weer
  :D
  Merry Xmas!!

  Reply
 • Deb

  24/12/2011

  Prachtige look, je ziet er ‘stunning’ & tegelijkertijd ‘sweet’ uit girl!

  Reply
 • laura

  24/12/2011

  hele mooie look!

  Reply
 • Nicole

  24/12/2011

  hele mooi elook!

  Reply
 • Gabriella

  24/12/2011

  Mooie look!

  Reply
 • Lovethatmakeup

  25/12/2011

  Prachtig gedaan staat je echt heel mooi.
  Fijne feestdagen!

  Reply
 • caroline

  25/12/2011

  Wat een mooie naturel look, vind ik echt heel mooi voor zoals nu met kerst!

  Reply
 • nathalie

  26/12/2011

  Mooi zeg! hoe kom jij eigenlijk aan zulke mooie wenkbrauwen? is dat permanente make-up?

  Reply
  • Beauty Koning

   26/12/2011

   Thank you! Nee, het is geen permanente make-up, ik teken ze bij met een oogschaduw. :) Binnenkort verschijnt hier nog een vernieuwde How To van.

   Reply
 • Hermina

  26/12/2011

  Hele mooie look! Je hebt echt prachtige oogkleur!

  Reply
 • Sharon

  27/12/2011

  Lovely ! heel erg mooi. Ik hou echt van de aarde tinten bij jou (:

  Reply
 • nailcrush

  28/12/2011

  Mooi gedaan!

  Reply

Geef een reactie