essence get BIG! lashes!

Wie houdt er nou niet van big lashes?! Volle lange wimpers met mega veel volume, zoveel volume dat je windhozen veroorzaakt tijdens een knipoog-actie naar een bekende. Klinkt dit niet bekend in je oren? Probeer dan nu de nieuwe mascara’s van Essence! Kijk mee naar de nieuwe collectie essence get BIG! lashes!” essence get BIG! lashes

“Echte beautyprinsessen streven naar extreem lange, mooie en spectaculaire wimpers! Natuurlijk heb je de ideale mascara nodig om dit te bereiken. Vanaf februari 2012 presenteert Essence de nieuwste volumemascara’s met de trend editie “get BIG! Lashes”. De ultra-shaping formule en de innovatie megaborstels verenigen de drie belangrijke effecten voor mooie wimpers. Ultieme lengte? Gegarandeerd! Megavolume? Tot 7 x meer! Effectief? Super!

essence get BIG! lashes

Ik geef eerlijk toe dat ik een fan ben van goede mascara’s, die veel volume geven aan mijn wimpers. Het wimperprobleem heb ik al een tijdje, wat inmiddels wel verholpen is, maar ze zijn nog steeds superlang. Stel je voor, je hebt korte wimpers? Sla je slag!

essence get BIG! lashesVolume Boost Mascara.

“Volume, volume, volume! Essence get BIG! Volume boost mascara bevat diepzwarte pigmenten waarmee je een dramatische en spectaculaire look creëert. De haartjes van de megaborstel bereiken zelfs de kleinste wimpers, waardoor elke afzonderlijke wimper wordt bedekt met een laagje mascara zonder dat de wimpers aan elkaar plakken of zwaar aanvoelen. De supergemakkelijke applicatie zorgt in een handomdraai voor een adembenemende look. Verkrijgbaar voor €2,29.”

essence get BIG! lashesVolume Boost Mascara Waterproof.

“Romantische films, vreugdetranen, een fikse sporttraining of een sprong in het water. Get BIG! Volume boost mascara waterproof is een ideale mascara, voor elke gelegenheid! Het zorgt voor perfect opgemaakte wimpers en creëert mega volume, zelfs wanneer je een duik in het zwembad neemt! Een absoluut betrouwbare en vlekkenloze styling partner! Verkrijgbaar voor €2,49.”

essence get BIG! lashesVolume and Curl Mascara.

“Verbluffend volume en ongekend mooi gekrulde wimpers. Dankzij de speciale, gebogen borstel worden de wimpers gekruld van de inplant tot uiteinde, zelfs met slecht één applicatie. Het flexibele borsteltje maakt optimaal vontact met je wimpers voor prachtig gekrulde en extreem volume. Verkrijgbaar voor €2,29.”

De verpakkingen vind ik wel weer leuk om te zien, variëren qua kleur en ogen ook nog eens hip! Ik ben benieuwd of we binnenkort allemaal windhozen in het land hebben vanwege de hoeveelheid aan wimpers met extra veel volume. I’m curious!

Wat verwacht jij van de mascara’s?


13 Comments

 • belllezza

  10/01/2012

  ik ben benieuwd!

  Reply
 • Yara

  10/01/2012

  Ik hoop dat ze goed zijn, ik ga ze in ieder geval halen!

  Reply
 • Milou

  10/01/2012

  Ik ben erg benieuwd! Verpakking ziet er vrolijk uit. En ze zijn heel goedkoop dus ze zijn het proberen waard ;-)

  Reply
 • Maaike

  10/01/2012

  Jammer dat ik gisteren een Catrice mascara heb gekocht..
  Maar opzig is een tweede goeie mascara niet heel erg overbodig, ga toch wel kijken ! :)

  Reply
 • ValleyDollEva

  10/01/2012

  Ik ben hier zeer benieuwd naar. Een mascara van Essence heb ik nog nooit geprobeerd maar deze klinken veelbelovend.

  Reply
 • germa

  10/01/2012

  Ik verwacht er vrij weinig van. De mascara’s die ik tot nu toe van Essence en Catrice geprobeerd/gekocht heb, bevielen mij totaal niet.

  Reply
 • Nicole

  10/01/2012

  Ziet er goed uit!

  Reply
 • Lotte

  10/01/2012

  Ik zoek een goedkopere vervanger voor de Million Lashes mascara van L’oreal, misschien is de Volume Boost mascara iets?:D

  Reply
 • Nicole

  10/01/2012

  denk niet da tik er hier een van ga kopen. vind de mascara’s an essence niet zo fijn.

  Reply
 • Marijke

  10/01/2012

  heb alle dure merken gehad maar ik zweer bij de mascara’s van Essence, helemaal top en voor die prijs!!!

  Reply
 • Marloes

  11/01/2012

  Ik ben heel erg benieuwd naar die mascara’s! Dus ik ga er zeker een van proberen! Ik ben heel erg fan van de I love extreme mascara van Essence dus hopelijk gaat deze ook goed bevallen! Nog even geduld dus !

  Reply
 • melissa

  11/01/2012

  Ik ben wel benieuwd naar de volume boost mascara alleen jammer dat Essence altijd alleen zwarte mascara’s uitbrengt omdat ik de laatste tijd liever een bruine gebruik maar misschien komt dat nog wel.

  Reply
 • Deb

  13/01/2012

  Ik ben en grootverbruiker van mascara dus dit ziet er erg interessant uit! Vooral met het gebogen borsteltje lijkt me fijn. Die geven zo’n mooie krul aan je wimpers. Leuke prijsjes ook!

  Reply

Geef een reactie