Pink Meets Cynthia!

Vroeger was ik een echte fan van haar, wilde ook roze haar, wat ik uiteindelijk ook jarenlang had, luisterde haar albums grijs, toen was het downloaden nog niet in en volgde haar op de voet! Hoe vaak de roze zangeres wel niet getrouwd en gescheiden is met haar manlief Carey Hart, houden ze niet meer bij in Hollywood. In ieder geval zijn de twee nu al een anderhalf jaar lang one happy family met een prachtige dochter Willow Sage Hart! Haar gekke videoclips, aparte outfits en haar gedrag hielden de zangeres goed in beeld. Kijk vandaag mee naar Pink Meets Cynthia!

pink-make-up

Het is een make-up look uit één van haar clips, U + Ur Hand. Sowieso bevatten muziekvideo’s vaak looks waar je u tegen zegt, heerlijk om naar te kijken en je kan je inspiratie eruit halen. Er zit een maar achter de look, het is namelijk één van mijn favo looks geweest, hooguit twee jaar terug, maakte ik dagelijks de grijze smokey eyes, met een zwarte crease. Vandaag verscheen hij weer eens in tijden op mijn oogleden.

pink-make-up

De Silver van Make Up Store, is echt een geweldig goed gepigmenteerde oogschaduw, untouchable. Hij doorstaat van alles, flink in je ogen lopen wrijven? Still there. Het enige nadeel waar de oogschaduw last van heeft, misschien ben ik het zelf wel, is dat mijn eyeliner nou nooit er strak op wilt zitten. Niet alleen qua lijnen, maar ook de zwarte tint valt mij tegen.

pink make-up

De basis is het belangrijkste van je oogschaduw, naast de pigmentatie, dat zijn mijn eisen, maar een basis zorgt ervoor dat je kleur nog beter uitkomt, langer blijft zitten en je hebt een fijne “werkplek” doordat het even is. Als eerst ben ik begonnen met de Too Faced Shadow Insurance en op mijn ooglid heb ik nog een keer de Kat Von D primer Smokey gebruikt, dit heb ik met mijn vinger in mijn crease geblend.

pink make-up

Op het gedeelte waar ik de Smokey heb aangebracht breng ik ook de zilveren oogschaduw van MUS aan, ook in mijn binnenste ooghoeken en deels onder mijn oog. Doordat de zilver goed reflecteert, krijg ik ook meteen een highlighter in mijn binnenste ooghoeken. Blend hem wat omhoog en breng een huidkleurige tint aan onder je wenkbrauw, je weet waar dat voor is! Blenden of course!

pink make-up

Voor de blauwige ijstint in mijn arcadeboog heb ik mijn NYX For Your Eyes Only Sexy Blue Eyes erbij gepakt, en de middelste kleur heb ik erin geblend. Niet te ver omhoog, je wilt geen blauw oog creëren. Vervolgens de tint aan de linkerkant, voor wat meer diepte. De donkere tint aan de rechterkant heb ik alleen in mijn buitenste ooghoek aangebracht + onder mijn oog. Blend hem goed, zorg ervoor dat de harde lijnen verdwijnen en ga voor het natuurlijke effect.

pink make-up

Met een dikke fluffy blendingsbrush heb ik de look verhard door een zwarte oogschaduw royaal aan te brengen, over de blauwe tint heen, niet alles natuurlijk, gewoon naar buiten en omhoog + naar binnen toe. Goed blenden! Neem ook de lege plek onder je oog mee, sluit hem goed aan en blend hem tot een mooie overloop. Zodra je hem nog donkerder wilt, aanzetten! Zo niet, blenden! Onder mijn wenkbrauw heb ik nog een witte highlighter aangebracht voor de huge eyez.

Ik heb een eyeliner aan de look toegevoegd, stiekem vergeten dat hij niet zo fijn werkt op de Silver, maar hij moest nog een tikje donkerder worden. Ook heb ik een gelliner op mijn waterlijn aangebracht + mijn wimpers gekruld om ze daarna te voorzien van mascara!

pink make-up

Mijn lippen, POW! Ik heb een bruine lipstick aangebracht van NYX Raisin en daar overheen een lipgloss van Essence. Een fijne lipgloss, ook mooi zonder een lipstick, genaamd 10 Rendez-Vous. Ik weet niet of hij nog verkrijgbaar is, maar hij neigt naar de rode kant toe met een hevige shimmer, gorgeous!

pink make-up

Heftige look, zware oogmake-up met rode lippen, altijd een gewaagd. Het past op zich wel bij elkaar, maar dat is mijn mening. De look draag je niet zo snel naar school, maar voor een videoclip kan het best wel!

Zou jij de combo aandurven? Donkere ooglook met felle lippen?


34 Comments

 • Belllezza

  21/01/2012

  Wow, weer een fab look. Ik zou alleen nooit voor felle lippen en opvallende ogen kiezen, maar voor een videoclip ofzo kan het idd wel.

  Reply
 • redhotjillypeppers

  21/01/2012

  Mooi gedaan weer ! Ik vind het een erg mooie look maar om het draagbaar te houden zou ik inderdaad of voor de lippen of voor de ogen gaan.

  Reply
 • Paola

  21/01/2012

  Heel erg mooi! Jij kunt echt geweldige ooglooks maken!

  Reply
 • ValleyDollEva

  21/01/2012

  Moooi ! Het doet me ook een beetje denken aan Elena van The Vampire Diaries, super mooi. Mss doe ik wel zoiets op vnv bij het uitgaan.

  Reply
  • Beauty Koning

   21/01/2012

   Dank je Eva! Ja, het deed mij ook een beetje aan iets Vampy denken, ook aan Kat Von D. Oh, ik ben benieuwd!

   Reply
 • jlovesbeauty

  21/01/2012

  Weeral een prachtige look!

  Reply
 • Marijke

  21/01/2012

  beetje te clown achtig zo, ik zou de lippen neutraal doen een stuk mooier.
  Houdt wel erg van donker opgemaakte ogen, die zijn heel mooi geworden.

  Reply
 • Jorinde

  21/01/2012

  Mooie look weer. Rode lippenstift staat mij helaas niet.

  Reply
 • Maaike

  21/01/2012

  En ook dit staat je weer mooi. Je kan echt alles hebben, ik ben jaloers!

  Reply
 • Nicole

  21/01/2012

  Ik hou van Pink en ook van deze look!

  Reply
 • Judith

  21/01/2012

  Het wordt een beetje saai om dit alweer te zeggen, maar erg mooie look alweer :)
  Zelf zou ik wel een van de twee neutraal houden voor een look maar dit is ook erg mooi!

  Reply
 • theartismakeup

  21/01/2012

  mooi!! en roze haar? show it!! ;)

  Reply
  • Beauty Koning

   21/01/2012

   Dank je! Haha, ik heb helaas geen goede foto er van, althans, geen mooie. :’)

   Reply
 • Charlotte

  21/01/2012

  Heftige look, mooi gedaan!

  Reply
 • Charile

  21/01/2012

  mooi!

  Reply
 • Kayla

  21/01/2012

  De eerste foto is echt prachtig! Leuke look!

  Reply
 • Lisa

  21/01/2012

  Ogen mooi opgemaakt. Maar die lippen zou ik niet zo fel doen. En ik vind dat je teveel / te lichte foundation op hebt

  Reply
 • shannara

  21/01/2012

  ik vind de ogen ook heel mooi, de lippen vind ik er ook wat te fel bij

  Reply
 • Mevo

  21/01/2012

  Wauw!
  Je ogen spreken nu heel mooi!
  Je lippen vind ik ook heeeeel erg GAAF!

  Reply
 • Dieuwertje

  21/01/2012

  Erg mooi gemaakt!

  xx

  Reply
 • Nicole

  21/01/2012

  super leuk gedaan!

  Reply
 • Dionne

  21/01/2012

  Wauw, echt alles staat je!, Zo mooi :D

  Reply
 • Jildou

  21/01/2012

  Rode lippenstift staat je erg goed! En heb je serieus roze haar gehad? Wat cool!

  Reply
 • Amanda

  21/01/2012

  Rode lippen staan je echt super goed, moet je vaker dragen!

  Reply
 • Emma

  21/01/2012

  ah echt heel gaaf

  Reply
 • miss073

  21/01/2012

  in een woord weer Geweldig meid! maar ik had ook niet anders verwacht :D ik ga maandag met je tag aan de gang denk ik xD

  Reply
 • Charlotte

  21/01/2012

  Die lippenstift staat je goed!
  x

  Reply
 • Lotte Daily

  21/01/2012

  Héél mooi gedaan! Ik ben ook enorme Pink fan geweest, en nu nog vind ik haar muziek fantastisch! Ik vond haar roze korte haren ook zo kicken! Heb het helaas nooit durven doen, dat roze!
  Liefs
  Lotte

  Reply
 • danielle

  21/01/2012

  Ziet er mooi uit:]
  groetjes

  Reply
 • lonneke

  21/01/2012

  Wauw gaaf!

  Reply
 • germa

  22/01/2012

  Gorgeous!!! Deze ooglook heb ik ook een jaar lang gedragen. Ik had een duo van Maxfactor, black star of zo. Met een kant zilver en de andere kant zwart. Grappig!

  Reply
 • Deb

  22/01/2012

  Prachtige look! Hij staat je echt fantastisch! Geweldige kleurencombi en super mooi geblend! Ben zelf ook fan van Pink. Enne wil wel eens een foto van je zien met je roze haar ;-)

  Reply
 • froufroubeauty

  22/01/2012

  Nogal een heftige look vind ik . Je lippen passen goed bij je jasje en je oogschaduw staat zo mooi bij je ogen. ^^

  Reply

Geef een reactie